Friday, 29 March, 2024

Νικόλας Στραβοπόδης: Ήταν συναινετική πράξη

Ως σεξουαλική πράξη μεταξύ ενηλίκων, για την οποία υπήρχε συναίνεση και των δύο και συνέβη μία φορά
περιγράφει ο ηθοποιός Νίκος Στραβοπόδης την επαφή που είχε με τον Δημήτρη Άνθη. Ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά ότι άσκησε σωματική βία στον μηνυτή του. «Τότε ζύγιζα 65 κιλά», υποστήριξε στις έγγραφες εξηγήσεις του προς τη Δικαιοσύνη, απαντώντας στον ισχυρισμό ότι ακινητοποίησε τον Δ. Άνθη λόγω της σωματικής του διάπλασης.

Ο 37χρονος ηθοποιός, που είναι ύποπτος τέλεσης βιασμού, κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη έγγραφες εξηγήσεις μέσω του δικηγόρου του Μάνου Ροδουσάκη, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει παραγγείλει ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο Ν. Στραβοπόδης όχι μόνο αρνείται την κατηγορία, αλλά επιχειρεί να καταστήσει αναξιόπιστη την εις βάρος του μαρτυρία. Οπως αναφέρει στη μήνυσή του ο Δ. Ανθης, γνωρίστηκε με τον Ν. Στραβοπόδη την άνοιξη του 2006 στο μπαρ «Dadde» στον Πύργο Αθηνών. Ο ηθοποιός απαντά ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει, καθώς, τότε, το συγκεκριμένο κατάστημα είχε κλείσει.

«Το εν λόγω μαγαζί, στο οποίο εργαζόταν ο αδελφός του εγκαλούντος, έχει κλείσει και σταματήσει την οιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα από τις 31/3/2005», υποστηρίζει ο ηθοποιός, προσκομίζοντας και υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη. Προσθέτει, ωστόσο, ότι στο συγκεκριμένο καφέ εργάστηκε ως σερβιτόρος από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2004. Ακόμη, ο Δ. Ανθης υποστήριξε ότι, τον Μάιο του 2006, ο ηθοποιός τον κάλεσε να φύγουν μαζί μετά το τέλος της βάρδιάς του στο καφέ και ότι το ίδιο βράδυ τον βίασε. Ο Στραβοπόδης απαντά ότι εκείνη την περίοδο δεν εργαζόταν σε καφέ, αλλά ήταν ταξιθέτης, προσκομίζοντας και τον σχετικό ατομικό λογαριασμό ασφάλισης.
Σε συνέντευξή του, ο Δ. Ανθης αποκάλυψε ότι έπεσε για πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ηλικία δέκα ετών από συγγενικό του πρόσωπο. Ο Στραβοπόδης σημειώνει στις έγγραφες εξηγήσεις του ότι «είναι τραγικό, το σέβομαι και τον λυπάμαι γι’ αυτό και του συμπαραστέκομαι. Ομως, στο πρόσωπό μου δεν μπορώ να δεχθώ τον ρόλο του μισητού του συγγενούς και αδυνατώ να υπεισέλθω στην ψυχοσύνθεσή του και στο γιατί επέλεξε να προβεί σε αυτό το μνημείο ψεύδους σε βάρος μου, καθόσον εκτιμώ ότι τούτο αποτελεί αντικείμενο άλλης επιστήμης», καταλήγει ο 37χρονος ηθοποιός.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου