Thursday, 18 April, 2024

Ντελιβεράς παρένοχλησε εφοριακό! Έγλειψε… το καλαμάκι του καφέ της και α@τοϊκανοποιήθηκε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή διανομέα καφέ έγινε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης σε εφορία της Πάτρας.

Γυναίκα υπάλληλος παρήγγειλε καφέ από κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην Υπηρεσία.

Λίγη ώρα αργότερα ο υπάλληλος έφθασε στο γραφείο της και την ώρα που της έδωσε την παραγγελία και πληρώθηκε, χάιδεψε τη γυναίκα στο χέρι. Αποχωρώντας και χωρίς να έχει κάνει κάποια άλλη… πιο προχωρημένη κίνηση, η γυναίκα κατέβηκε στην είσοδο της Δημόσιας Υπηρεσίας και προσπάθησε να δει τις κινήσεις του.

Όπως προέκυψε από το οπτικό υλικό, ο διανομέας κατά την αποχώρησή του και σε κάποιο σημείο του κτιρίου, αυτοϊκανοποιήθηκε!

Γυρίζοντας δε τις κάμερες πίσω, διαπίστωσε κάτι επίσης σοκαριστικό: O διανομέας φαίνεται να κρατά τον καφέ που ετοιμάζεται να της παραδώσει, αφαιρεί προσωρινά το προστατευτικό χαρτάκι, γλείφει το καλαμάκι, τοποθετεί και πάλι το προστατευτικό και στη συνέχεια ανεβαίνει για να της τον… παραδώσει. Ύστερα από τις συγκεκριμένες διαπιστώσεις, η υπάλληλος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Αστυνομικοί πήγαν στην Υπηρεσία και έλεγξαν τις εικόνες τις οποίες τους υπέδειξε η γυναίκα και διαπίστωσαν με τα μάτια τους τι είχε συμβεί.

Γνωρίζοντας τα στοιχεία του υπαλλήλου, αφού άλλωστε τα είχε καταγγείλει η γυναίκα, λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Του ζήτησαν, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό, να προσέλθει στο αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας για μία υποτιθέμενη εκκρεμότητά του.

Αυτός σύμφωνα με την “Πολιτεία” πήγε και εκεί του ανακοινώθηκε πως συλλαμβάνεται. Στη συνέχεια μάλιστα παραδέχθηκε όλα όσα του αποδίδονταν. Ο συλληφθείς φέρεται να είχε δημιουργήσει στο μυαλό του συγκεκριμένες εικόνες για την υπάλληλο και επέλεξε να τις συνδυάσει με το γλείψιμο στο καλαμάκι και το ελαφρύ χάιδεμα την ώρα που της παρέδιδε τον καφέ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου