Saturday, 20 April, 2024

Ντου, επεισόδια και διακοπή σε αγώνα πόλο Περιστέρι-ΠΑΟΚ!

Το ζήσαμε κι αυτό εν έτη 2022! «Οπαδοί» του Περιστερίου έκαναν ντου σε αθλητές του ΠΑΟΚ σε αγώνα πόλο. Κι όμως…

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν ένα 1:40” πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με το σκορ να είναι στο 8-8 όταν μερίδα οπαδών των γηπεδούχων άνοιξε διάλογο με αθλητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγουμένως είχε αποβληθεί από το παιχνίδι με αντικατάσταση και κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.

Η κατάσταση δευτερόλεπτα μετά το φραστικό επεισόδιο που υπήρξε ξέφυγε από κάθε έλεγχο, αφού οι οπαδοί δεν έμειναν στα… λόγια και έκαναν ντου με λοστάρια στον χώρο της πισίνας.

Άμεσα η αστυνομία επενέβη προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα με τους διαιτητές της αναμέτρησης να διατάσσουν την εκκένωση του γηπέδου. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα ο αγώνας με απόφαση του αλυτάρχη διεκόπη οριστικά και μένει να φανεί τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα με την τύχη του αγώνα (σ.σ. η σειρά ήταν στο 1-1 και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση στην τέταρτη φάση του πρωταθλήματος) να κρίνεται στην αίθουσα των αθλητικών δικαστηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και αυτή την ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ παραμένει εντός των αποδυτηρίων, αφού υπάρχει κόσμος εκτός γηπέδου…

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου