Friday, 19 April, 2024

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Έξαλλο τo Twitter με την απόφαση που αφήνει ελεύθερο τον Λιγνάδη

Ελάχιστα λεπτά μετά την γνωστοποίηση της απόφασης στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, το όνομα του -καταδικασμένου πλέον για δύο βιασμούς ανηλίκων

έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter.

Οι χρήστες αποδοκιμάζουν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που έκρινε ότι πρέπει να δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας στην ποινή των 12 ετών που επιβλήθηκε στον ηθοποιό. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μετά από 17 μήνες προσωρινής κράτησης ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό.

Αντιδράσεις οργής, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους και την καταβολή χρηματικής εγγύησης. Η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου με αρκετούς celebrities και καλλιτέχνες να ξεσπούν με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξέσπασε μέσω instagram: «Δηλαδή σήμερα το βραδάκι θα κοιμηθεί σπίτι του ο Λιγνάδης που κρίθηκε ένοχος για βιασμούς δυο ανηλίκων. Κάνω εμετό από τα μάτια από την τόση δικαιοσύνη», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Στις αναρτήσεις του κόσμου γίνεται λόγος για μέρα ντροπής για την ελληνική δικαιοσύνη, ενώ δριμεία κριτική ασκείται στην πρόεδρο του δικαστηρίου η οποία τάχθηκε υπέρ της αθωότητας Λιγνάδη και στις τέσσερις κατηγορίες βιασμού.

-Ελεύθερος με αναστολή ο Λιγνάδης. Σε αυτήν την χώρα η λέξη ντροπή, έχει εξαφανιστεί από τα λεξικά #Λιγναδης

-Τελικά ελεύθερος με αναστολή ο ένοχος για δύο βιασμούς #Λιγνάδης. Η πρόεδρος του δικαστηρίου ψήφισε να αθωωθεί. Αυτή είναι η δικαιοσύνη της Ελλάδας. Οργή και θλίψη ταυτόχρονα…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου