Friday, 29 March, 2024

Ξέσπασαν οι γονείς του 17χρονου κατά του 15χρονου: Θα σου ξεριζώσω την καρδιά

Αμίλητος και με το κεφάλι σκυμμένο άκουγε για ώρες τις καταθέσεις των γονέων και της αδελφής του 17χρονου φίλου του, τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε στο προαύλιο σχολείου στην Κάτω Αχαγιά, ο 15χρονος

που κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων της Πάτρας. «Θα σου ξεριζώσω την καρδιά» φώναξε ο πατέρας του αδικοχαμένου εφήβου, μόλις αντίκρισε τον 15χρονο!
Η δίκη ξεκίνησε χθες σε κλίμα έντασης, ενώ ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη στη δικαστική αίθουσα. Οι γονείς του άτυχου 17χρονου καθώς και φίλοι του είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο και επιτέθηκαν φραστικά στον 15χρονο, ο οποίος στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 εκτέλεσε με καραμπίνα τον φίλο του, όταν εκείνος τον χτύπησε μπροστά σε κόσμο επειδή φλέρταρε την αδελφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας (κεκλεισμένων των θυρών) ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε αμίλητος.
Ακουσε τον πατέρα και τη μητέρα του 17χρονου να περιγράφουν εμφανώς φορτισμένοι συναισθηματικά τον γιο τους ως ένα «καλό και ήρεμο παιδί», που συνδεόταν φιλικά με τον άνθρωπο που του στέρησε τη ζωή. Σημαντική ήταν η κατάθεση της 16χρονης αδελφής του θύματος, την οποία έβλεπε ερωτικά ο 15χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έδωσε όλο το χρονικό του διαπληκτισμού μεταξύ των δύο παιδιών αλλά και της δολοφονίας του αδελφού της. Όπως φέρεται ότι είπε, ο 15χρονος της είχε στείλε τρία μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο, στα οποία της ζητούσε να πάνε για καφέ και της εκδήλωνε τον θαυμασμό του. Από την πλευρά της, όμως, δεν υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον κι έτσι ενημέρωσε τον αδελφό της, με αποτέλεσμα, όταν τα δύο παιδιά συναντήθηκαν στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας (σ.σ.: η ίδια σημείωσε ότι δεν είχαν κλείσει ραντεβού), να ξεκινήσει καβγάς και να πιαστούν στα χέρια. Οπως περιέγραψε, ο αδελφός της έσκισε την μπλούζα του 15χρονου και τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει ντροπιασμένος και να επιστρέψει στο σχολείο με την καραμπίνα του πατέρα του. «Η δίκη διεκόπη για τις 15 Δεκέμβρη. Όλα θα αναδειχθούν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Τελειώνοντας η δίκη θα μπορέσουμε να πούμε κι άλλα» επισήμανε στην «Espresso» ο συνήγορος του κατηγορουμένου.

Ξέσπασαν οι γονείς του 17χρονου κατά του 15χρονου: Θα σου ξεριζώσω την καρδιά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου