Friday, 19 April, 2024

Ξεσπά η αδερφή του 43χρονου που δολοφονήθηκε: Ο δολοφόνος του ήταν αγρίμι που βγήκε να σκοτώσει

Ξεσπά η αδερφή του 43χρονου που δολοφονήθηκε: Ο δολοφόνος του ήταν αγρίμι που βγήκε να σκοτώσει

Ήταν αγρίμι, θέλω τη μέγιστη τιμωρία του από το δικαστήριο, λέει στο protothema.gr η αδερφή του Κωνσταντίνου Κασκαρά

Σπάει τη σιωπή της η αδερφή του Κωνσταντίνου Κασκαρά, του άτυχου 43χρονου ο οποίος το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου 2015 έπεσε νεκρός μετά από καβγά έξω από μπαρ στην οδό Κολοκοτρώνη από τις γροθιές ενός 27χρονου που κρατείται στις φυλακές Χανίων.

«Θέλω τη μέγιστη τιμωρία του δολοφόνου του αδερφού μου» λέει με τρεμάμενη φωνή στο protothema.gr η αδερφή του Κωνσταντίνου Κασκαρά. Η ίδια υποστηρίζει μάλιστα ότι τα τραύματα που έφερε ο αδερφός της δεν έγιναν από κλειδί αλλά από μαχαίρι. «Αν δείτε πως είχε κάνει τον αδερφό μου… με γυμνά τα χέρια δεν είναι δυνατόν να τον είχε κάνει έτσι, φυσικά και κρατούσε κλειδί» συμπληρώνει με τρεμάμενη φωνή.

Ο 27χρονος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι το μοιραίο βράδυ ήταν μεθυσμένος και ότι επιτέθηκε στον άτυχο 43χρονο γιατί τον είδε να βρίσκεται πάνω από τη δικιά του αδερφή. Απαντώντας, δε, σε όσους υποστηρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Κασκαράς ήταν μεθυσμένος η 46χρονη λέει «ότι έμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί μας, ποτέ δεν τον είχα δει μεθυσμένο και πάντα ήταν κοντά μας, έπαιζε με τα ανίψια του και κάναμε παρέα». «Περιμένουμε το δικαστήριο, αυτός έχει ομολογήσει… αυτός βγήκε από το σπίτι του για να σκοτώσει. Τι άλλο να πω έχει ομολογήσει και ο ίδιος» καταλήγει η αδερφή του Κωνσταντίνου Κασκαρά.

Το θύμα Κωνσταντίνος Κασκαράς

Τα αντίο των φίλων του άτυχου Κασκαρά Οι φίλοι του άτυχου 43χρονου έχουν φτιάξει προφίλ στο Facebook για να τιμήσουν την μνήμη του. Του έχουν αφιερώσει εκατοντάδες τραγούδια, ποιήματα και φωτογραφίες θυμίζοντας σε όλους το χαμόγελο και την ευγένεια του.

«Συμμερίζομαι τον πόνο σας και συμμετέχω και εγώ στην πικρία και θλίψη για τον άδικη δολοφονία του παλικαριού. Ο Θεός ας τον έχει κοντά του στον παράδεισο με τούς Αγίους, Οσίους, Αγγέλων αφού και το παλικαράκι» έγραψε ο Αριστείδης.

Ο δράστης της δολοφονίας

Η φίλη του η Τζένη στις 26 Σεπτεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων του Κωνσταντίνου Κασκαρά έγραψε στην σελίδα, «Γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια σου αγαπημένε μας Κωστή…» αφιερώνοντας του μια εικόνα με ένα τριαντάφυλλο όπου αναγραφόταν το εξής «Ένα λουλουδάκι για σένα… που είσαι στον ουρανό και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ..».

Η φίλη και συγχωριανή του Ηρώ από την Κορινθία γράφει, τέλος, «πώς να πάω στο χωριό φίλε μου πως θα κοιτάω το μπαλκόνι για να σου κάνω νόημα μόλις σε δω να κατέβεις…»…

protothema

Ξεσπά η αδερφή του 43χρονου που δολοφονήθηκε: Ο δολοφόνος του ήταν αγρίμι που βγήκε να σκοτώσει

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου