Thursday, 28 March, 2024

Ξεσπά ο πατέρας του Νάσου Κάτρη: «Καταραμένη να είναι η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο»

Aπέραντο πόνο και θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο ξαφνικός θάνατος του 32χρονου στυλίστα Νάσου Κάτρη

ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λαγονήσι το πρωί της Τετάρτης.
Τα ερωτηματικά που καλύπτουν τον θάνατο του νεαρού στυλίστα με καταγωγή από τη Χαλκίδα είναι πολλά και η οικογένειά του περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.
Καταρρακωμένος ο πατέρας του 32χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε ότι θέλει να μάθει τι έχει συμβεί με το παιδί του: «Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» δήλωσε.
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο θάνατος του Νάσου σχετίζεται με το εμβόλιο, ο ίδιος αναφέρει ότι μετανιώνει που παρότρυνε τον γιο του να εμβολιαστεί: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος ο πατέρας του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου