Thursday, 28 March, 2024

Ξυλοδαρμός 13χρονης στη Λαμία: Από το Facebook ξεκίνησαν όλα

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται στην υπόθεση, εκτιμούν ότι ίσως υπάρχουν και απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η 13χρονη από την 16χρονη, κυρίως.

H 13χρονη που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Λαμίας μετά τον ξυλοδαρμό της προσπαθεί να αναρρώσει στο σπίτι της και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.
Όπως μεταδόθηκε από το Mega και σύμφωνα με το vima.gr όλα ξεκίνησαν από το Facebook και τις υποτιμητικές αναρτήσεις για την 13χρονη από τις κοπέλες που της επιτέθηκαν. Η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου έκανε λόγο για ένα συστηματικό bulling σε βάρος της το τελευταίο διάστημα που την ώθησε να ζητήσει το λόγο. Αυτό έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με την άτυχη μαθήτρια να καταλήγει τραυματισμένη σε νοσοκομείο.
Όπως φέρεται να υποστήριξε η 13χρονη, οι κοπέλες την προσέβαλαν συστηματικά για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της. Το βράδυ του επεισοδίου, αν και αρχικά φάνηκε ότι υπήρχε διάθεση συμβιβασμού, τα πράγματα ξέφυγαν.
Ενώ οι δύο πλευρές αναμένεται να βρεθούν το επόμενο διάστημα στις αίθουσες των δικαστηρίων μετά τις μηνύσεις που αντάλλαξαν, η οικογένεια της 13χρονης δείχνει διάθεση να ρίξει τους τόνους.
Οι σκληρές εικόνες της επίθεσης, συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, με τους συμμαθητές των παιδιών να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.
Οι τρεις κοπέλες που κατηγορούνται για την επίθεση τηρούν σιγή ιχθύος και επιφυλάσσονται να απαντήσουν το επόμενο διάστημα όταν καταλαγιάσει ο θόρυβος της επίθεσης.
Από το Facebook ξεκίνησε η κόντρα των μαθητριών
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διάλογοι της 13χρονης με τις κοπέλες που της επιτέθηκαν είναι διάλογοι με βαρύ υβρεολόγιο ανάμεσα στα κορίτσια, και άσχημους χαρακτηρισμούς, αναφέρει το Mega.
Οι αστυνομικοί που χειρίζονται στην υπόθεση, εκτιμούν ότι ίσως υπάρχουν και απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η 13χρονη από την 16χρονη, κυρίως.
Στη ΓΑΔ Φθιώτιδας έφτασε η μητέρα και η αδερφή της 13χρονης, οι οποίες θέλησαν να κάνουν συμπληρωματική κατάθεση καθώς μπήκαν στα προφίλ της κοπέλας στα κοινωνικά δίκτυα και είδαν τα σχετικά μηνύματα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου