Thursday, 28 March, 2024

Ξυλοδαρμός 18χρονης από τον πρώην της, την ώρα που έπινε καφέ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στην παραλία Χαλκίδας όπου νεαρός ξυλοκόπησε άγρια την πρώην κοπέλα του….

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ μια κοπέλα γύρω στα 18 καθόταν σε καφετέρια με την παρέα της, δέχθηκε επίθεση ομής βίας από το πρώην αγόρι της. Ο νεαρός τραμπούκος πήγε στο τραπέζι που κάθονταν και αφού πέταξε τα γύρω τραπέζια κάτω, της πέταξε ποτήρια με ποτά, την χτύπησε και την έσυρε από τα μαλλιά απομακρύνοντάς την από την παρέα της.
Όταν προσπάθησαν οι φίλοι της να την γλιτώσουν στράφηκε εναντίων τους και μαζί με την παρέα του χειροδίκησαν και σε αυτούς.
Η κοπέλα μετά την βάναυση αυτή επίθεση βρέθηκε λιπόθυμη με αρκετές μελανιές στο σώμα της, στο πάτωμα ενώ αρκετοί φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να την συνεφέρουν. Ενώ όταν βρήκε τις αισθήσεις της σοκαρισμένοι φώναζε να μην καλέσουν την αστυνομία γιατί φοβόταν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο συγκεκριμένος τραμπούκος έχει συλληφθεί πάμπολλες φορές ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε αυτό στην συγκεκριμένη κοπέλα.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας μετά από αρκετή ώρα, μετά από καταγγελία περαστικών που αντίκρισαν το συμβάν σοκαρισμένοι. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες πληροφορίες όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί να πάρουν κατάθεση από την νεαρή κοπέλα ο τραμπούκος την καλούσε στο κινητό ενώ βρισκόταν κοντά στο σημείο ώστε να την εκφοβίσει και να μην τους πεί τι έγινε.
Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε συλλήψεις μετά το τέλος της κατάθεσης και η παρέα των τραμπούκων αποχώρησαν ανενόχλητοι σαν να μην συνέβη τίποτα με την νεαρή κοπέλα και την παρέα της να παραμένουν σοκαρισμένοι.
Πηγή: eviathema.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου