Thursday, 28 March, 2024

Ξυλοκοπήθηκε ο 19χρονος φερόμενος δολοφόνος της Ελένης (video)

Ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών του Αυλώνα.
Οι συγκρατούμενοι του νεαρού παραβίασαν το κελί του και, αφού του επιτέθηκαν λεκτικά, άσκησαν πάνω του και σωματική βία, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να καταλήξει αρχικά στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Eυαγγελισμός».

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η διεύθυνση των φυλακών Αυλώνα, για τα βίντεο που διέρρευσαν και αποτυπώνουν τη στιγμή που ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ξυλοκοπείται από τροφίμους.
Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζεται ο κατηγορούμενος καθισμένος σε ένα κρεβάτι να δέχεται αρχικά λεκτική κι έπειτα σωματική επίθεση.


Κατά πληροφορίες ο 19χρονος είχε τοποθετηθεί σε ξεχωριστό κελί, μόνος του. Αντικείμενο έρευνας των αρχών είναι ο τρόπος με τον οποίο οι κρατούμενοι που τον ξυλοκόπησαν παραβίασαν το κελί του.
Επίσης ερευνάται το πώς το συμβάν καταγράφηκε από κινητό καθώς όπως είναι γνωστό οι κρατούμενοι δεν έχουν δικαίωμα κατοχής τηλεφώνου αλλά ούτε και πρόσβαση στο διαδίκτυο.
«Δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματα»
Λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έδωσε στη δημοσιότητα η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νάγια Μητσάκη.
Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ η κα Μητσάκη είπε πως ο νεαρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.
«Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε» δήλωσε. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».
Επίμονοι και με βίαιη συμπεριφορά οι δολοφόνοι
Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν των δραστών της δολοφονίας της φοιτήτριας. Ο 19χρονος Αλβανός, όπως κατήγγειλε κοπέλα η οποία διατηρούσε σχέση μαζί του στο παρελθόν, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και θεωρούσε τις γυναίκες κατώτερες, ενώ ο 21 ετών Έλληνας είχε προσεγγίσει την ίδια κοπέλα μόλις λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία της άτυχης Ελένης και ήταν ιδιαίτερα επίμονος ώστε να τη συναντήσει από κοντά.
Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ο Μανώλης Κούκουρας ακούγεται να προσεγγίζει μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του ζητώντας της να πάνε βόλτα και να γνωριστούν.
Η ίδια υποστηρίζει πως ο 19χρονος Λουτσάι Αλέξανδρος υπήρξε επιθετικός και απέναντί της, ενώ στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει κι άλλη κοπέλα.
«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη κοπέλα, επειδή τον πείραζε, και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο» ανέφερε μεταξύ άλλων η κοπέλα που διατηρούσε σχέση με τον 19χρονο πριν από τρία χρόνια. «Είχα για αυτοάμυνα μαχαίρι, αλλά δεν το χρησιμοποίησα» προσέθεσε και κατήγγειλε πως ο Αλέξανδρος έδωσε το τηλέφωνό της στον φίλο του για να τη μοιραστούν, «κάτι το οποίο έκαναν συχνά».
Η κοπέλα ανέφερε πως στις 26 Νοεμβρίου δέχτηκε το τελευταίο μήνυμα από τον 21 ετών Ροδίτη. Την ίδια ημέρα ο 19χρονος πλησίασε τη φίλη της ζητώντας της να πάνε μια βόλτα οι τέσσερίς τους, κάτι το οποίο τα κορίτσια αρνήθηκαν. «Στις 27 μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και όταν μάθαμε πως δράστες ήταν αυτοί, πάθαμε σοκ» πρόσθεσε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου