Saturday, 20 April, 2024

ΟΓΑ: Πράσινο φως για να πληρωθεί το οικογενειακό επίδομα

Απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η ανάληψη δαπάνης προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων και ειδικότερα η δ΄ δόση, εξέδωσε η υπουργός Εργασίας κ. Αχτσιόγλου

Ειδικότερα εγκρίθηκε με απόφαση σκοπιμότητας η έκδοση ανάληψης δέσμευσης πίστωσης ύψους 158.000.000,00 € σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων Δ’ τριμήνου 2017 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Παράλληλα με δευτερη απόφαση εγκρίνεται η έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων.

Η τέταρτη δόση από τον ΟΓΑ για τα οικογενειακά επιδόματα, αναμένεται να καταβληθεί πριν τα Χριστούγεννα. Η πληρωμή υπολογίζεται πως θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη 22η Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία πληρωμής αναμένεται να γνωστοποιηθεί επίσημα από το υπουργείο Εργασίας.

dikaiologitika

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου