Friday, 19 April, 2024

Οδηγός γερανοφόρου οχήματος έπαθε ηλεκτροπληξία. Αγώνας να κρατηθεί στη ζωή

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τον οδηγό γερανοφόρου οχήματος που έπαθε το μεσημέρι ηλεκτροπληξία.

Η ζωή του άτυχου άντρα κρέμεται σε μία κλωστή μετά το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, όταν το γερανοφόρο όχημα που οδηγούσε ακούμπησε σε γυμνά καλώδια. Ο ίδιος υπέστη ηλεκτροπληξία και απεγκλωβίστηκε από συναδέλφους χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και το απόγευμα οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει καλύτερος εξοπλισμός. Τα όσα έγιναν στην περιοχή Απαλού έχουν συνταράξει ολόκληρη την πόλη. Ένα μεγάλο τμήμα της το μεσημέρι έμεινε χωρίς ρεύμα από μπλακ άουτ που προκλήθηκε από το ατύχημα.

Ο οδηγός χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στο εργοτάξιο που δούλευε στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για χειριστή γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, ο οποίος στις 14:00 το μεσημέρι και ενώ εργαζόταν κάνοντας όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο ίδιος να πάθει ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοί του οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ. Αμέσως μετα ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ. Αμέσως μετα ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή. Δείτε τις εικόνες του evros-news.gr από το σημείο του ατυχήματος. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της ΠΥ σύσσωμη η διοίκηση και 6 άνδρες. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό δημιούργησε μπλακ -άουτ στη μισή σχεδόν Αλεξανδρούπολη προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό δημιούργησε μπλακ -άουτ στη μισή σχεδόν Αλεξανδρούπολη προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μία και πλέον ώρα μετά το ατύχημα, με τους στενούς συγγενείς του τραυματισμένου οδηγού να βρίσκονται από την πρώτη στιγμή κοντά και να προσεύχονται για τον δικό τους άνθρωπο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου