Thursday, 28 March, 2024

Οικιακή βοηθός έκλεψε τον 82χρονο που φρόντιζε!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας ηλικιωμένος, μόνιμος κάτοικος Λάρισας, καθώς, όχι μόνο είδε «να κάνουν φτερά» από τον τραπεζικό λογαριασμό του 7.000 ευρώ

έμαθε και ότι ο άνθρωπος που του τα άρπαξε είναι η γυναίκα που είχε προσλάβει για να τον βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού!
Ο 82χρονος Λαρισαίος κατήγγειλε το μεσημέρι του περασμένου Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής την απώλεια της τραπεζικής του κάρτας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές, η κλοπή εκτιμάται ότι έγινε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, διάστημα κατά το οποίο ο ηλικιωμένος είχε προσλάβει μια αλλοδαπή γυναίκα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, στην καθαριότητα και στο μαγείρεμα.
Εν τούτοις, όπως αποδείχθηκε, η «οικιακή βοηθός» δεν είχε τον νου της στο σφουγγάρισμα και το σίδερο, αλλά στο πώς θα… ξαφρίσει τον ανυποψίαστο ηλικιωμένο, εκμεταλλευόμενη την καλοσύνη του. Μια μέρα τρύπωσε κάτω από τη μύτη του στο υπνοδωμάτιό του και άρπαξε την πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια η «μακρυχέρα» δεν δίστασε να προχωρήσει σε εννέα διαδοχικές αναλήψεις, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ!
Όταν το Σάββατο ο ηλικιωμένος πήγε σε ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη, διαπίστωσε έντρομος το τεράστιο έλλειμμα στον λογαριασμό του και το κατήγγειλε αμέσως στην Ασφάλεια, που εξιχνίασε την υπόθεση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου