Friday, 29 March, 2024

Οικογενειακή τραγωδία σε τροχαίο

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας, πριν τη διασταύρωση του δρόμου από Πολιχνίτο για Αχλαδερή ένας 85χρονος άνδρας

μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε και την πρόσκρουση σε δέντρο.
Το αυτοκίνητο οδηγούσε με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη η 64χρονη σύζυγός του και μέσα σε αυτό επέβαινε η κόρη τους. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους που διερευνά η αστυνομία, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. Να σημειωθεί ότι από το τροχαίο σοβαρά έχει τραυματιστεί η 64χρονη οδηγός που έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ενώ στο Βοστάνειο νοσηλεύεται και η κόρη τους τραυματισμένη στα κάτω άκρα.
Η ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου
Από τον Αστυνομικό Σταθμό Πολιχνίτου διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στις 06-09-2021 το πρωί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Πολιχνίτου-Μυτιλήνης στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα οδηγούμενο από 64χρονη ημεδαπή, στο οποίο επέβαιναν 37χρονη και 85χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 85χρονου και τον τραυματισμό της 64χρονης και της 37χρονης… οι οδηγοί μεγαλύτερης ηλικίας των 75 επιβάλλεται να ελέγχονται πιο αυστηρά, αν μπορούν και πρέπει να οδηγούν…. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου