Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Οικογενειακό δράμα πίσω από τον θάνατο του 3,5 ετών αγοριού, στα Φάρσαλα

Ένα δράμα φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο ενός αγοριού μόλις 3,5 ετών στην αγκαλιά της μητέρας του στα Φάρσαλα στις (18.1) το πρωί.

Ένα παιδί που γεννήθηκε με σοβαρά προβλήματα υγείας, και μεγαλώνοντας μέσα σε ένα προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, με τον πατέρα του μόλις πριν από λίγες ημέρες να καταδικάζεται για ενδοοοικογενειακή βία και τελικά να απελαύνεται. Η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στο μικρό παιδί, πιθανόν να δείξει την αιτία θανάτου. Όμως στην υπόθεση, υπάρχουν αρκετές γκρίζες ζώνες, τις οποίες καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρσάλων.

Η κακοποίηση και τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Το μικρό αγόρι, γεννήθηκε με νοητική και σωματική αναπηρία και εγκεφαλοπάθεια, με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη συνεχούς ιατρικής υποστήριξης. Η οικογένεια του πάλευε για να καλύψει τα βασικά έξοδά της. Η αλλοδαπή μητέρα του, είχε έρθει από μικρή στην Ελλάδα με τους γονείς της και φοιτούσε κανονικά στο σχολείο. Στην ηλικία των 14 ετών κλέφτηκε με τον πατέρα των τριών παιδιών, πήγαν στην Αλβανία, έζησαν εκεί για ένα διάστημα και επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφού στη γενέτειρα τους, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα.

Η 36χρονη -σήμερα- μητέρα των παιδιών, έφερε πρώτα στον κόσμο δύο κορίτσια ηλικίας 10 και 8 ετών και πριν από 3,5 χρόνια τον βενιαμίν της οικογένειας. Η καθημερινότητα της οικογένειας δυσκόλευε σταδιακά λόγω των προβλημάτων υγείας του μικρού αγοριού και οι διαμάχες ήταν καθημερινό φαινόμενο. Πριν από λίγες εβδομάδες, η νεαρή μητέρα των τριών παιδιών κατήγγειλε τον σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία. Στο δικαστήριο που έγινε πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της καταδικάστηκε σε 22 μήνες φυλάκιση, και επειδή δεν διέθετε χαρτιά εισόδου και παραμονής στη χώρα, απελάθηκε.

Εξαιτίας μάλιστα της άσχημης κατάστασης στο σπίτι, τον τελευταίο καιρό τα δύο κορίτσια είχαν σταματήσει να πηγαίνουν στο σχολείο. Με αφορμή το δικαστήριο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, κατάφεραν να συμβιβάσουν τις καταστάσεις και να πείσουν τη μητέρα και τις κόρες της, οι δύο τελευταίες να επιστρέψουν στο σχολείο. Κάτι που επετεύχθη πριν λίγα 24ωρα.

Ο ξαφνικός θάνατος του αγοριού

Το βράδυ της Τρίτης, η 35χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, πως έβαλε για ύπνο τον γιο της, χωρίς να παρατηρήσει κάτι περίεργο… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου