Wednesday, 24 April, 2024

«Οι κάτοικοι της Χίου προκάλεσαν τα ΜΑΤ» Ελίζα Βόζεμπεργκ – Για αυτό σπάνε ΙΧ; (video)

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστες οι σκηνές αυτές και κανένας δεν τις επικροτεί. Όμως ποιος τις προκάλεσε; Πρέπει ένα σχέδιο

που έχει η κυβέρνηση αυτή ή όχι. Κανένας δεν είναι χαρούμενος όταν βλέπει ότι αναγκάζεται η αστυνομία να παρέμβει για να εφαρμοστεί η κυβερνητική πολιτική…».
Στην απάντηση του δημοσιογράφου Παντελή Φύκαρη του politischios ότι πρέπει να είναι σοβαροί απέναντι στους πολίτες της Χίου, απάντησε:
«Δεν θα δεχθώ κριτική περί σοβαρότητος, θα δεχθώ κριτική επί της κυβερνητικής πολιτικής, αυτή την οποία ασκείται και είναι δικαίωμά σας, αλλά για την σοβαρότητά μου νομίζω δεν είστε αρμόδιος» δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ ευρωβουλευτής ΝΔ.

Όσο για τις αντιδράσεις των ΜΑΤ… αν δεν τα βλέπαμε, δεν θα τα πιστεύαμε! Έτσι προστατεύουν ποιον; Πολίτες ή… πρόσφυγες; Εκφοβισμός; Δεν φαίνεται να έχουν πρόθεση και διάθεση οι νησιώτες να υποχωρήσουν… Η κατάσταση στα νησιά μας έχει ξεφύγει και είδαμε αρκετά βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε Λέσβο να και Χίο με άντρες των ΜΑΤ είναι εκτός ελέγχου και να καταστρέφουν ΙΧ.

Η φωτο του ρεπόρτερ Γιώργου Μουτάφη κατέγραψε με την κάμερά του έναν άνδρα των ΜΑΤ να σπάει (χρησιμοποιώντας το κοντάκι από το ειδικό όπλο εκτόξευσης δακρυγόνων) το αυτοκίνητο ενός ντόπιου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Διαβολόρεμα και άλλες φωτο και βίντεο από πολίτες έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Ποιος θα το πίστευε αν δεν το βλεπε; 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου