Friday, 19 April, 2024

Ολοκλήρωσε την απολογία του ο συζυγοκτόνος – Τι θα γίνει με το μωρό

Ολοκλήρωσε την απολογία του ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν ξημερώματα της 11ης Μαΐου

μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα.
Ο 32χρονος πιλότος έφτασε στα Δικαστήρια με μια μεγάλη πομπή από τζιπ της αστυνομίας και εισήλθε στο κτίριο συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και φορώντας λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένος κόσμος, που άρχισε να αποδοκιμάζει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.
«Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή» φώναζε ο κόσμος.
Υπενθυμίζεται, ότι το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, περιλαμβάνει δύο κακουργήματα (ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση) και δύο πλημμελήματα (ψευδούς καταγγελίας καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση).

Κρίνεται η επιμέλεια της μικρούλας
Στα χέρια των αρμόδιων κοινωνικών λειτουργών βρίσκεται ήδη η παραγγελία της Εισαγγελίας Ανηλίκων προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα τόσο του καθ’ ομολογία δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όσο και της δολοφονημένης Καρολάιν ώστε να ληφθεί η κρίσιμη απόφαση της επιμέλειας της 11 μηνών κόρης τους.
Το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις των δικηγόρων και των δυο πλευρών, υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο οικογενειών με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.
Ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης δήλωσε το πρωί της Τρίτης παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν.
«Για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» δήλωσε ο δικηγόρος, και συμπλήρωσε:
«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση.
Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου