Tuesday, 23 April, 2024

Ομάδα «Ζευς»: Ποιος είναι ο νέος ιπτάμενος επιδείξεων που θα σκίζει τους αιθέρες

Αλλάζουν όλα στην πολεμική αεροπορία. Πιο συγκεκριμένα, αλλαγή σκυτάλης για τον ιπτάμενο στις επιδείξεις της ομάδας Ζευς.

Ο επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής παραδίδει τη θέση του στον σμηναγό Χρήστο-Πάρη Χαρίτο. Η ομάδα Ζευς έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τις επιδείξεις με το F-16 στο τέλος των στρατιωτικών παρελάσεων.

Ήταν ο Χριστόδουλος Γιακουμής που αναλάμβανε το δύσκολο έργο του ιπτάμενου κατά την επίδειξη και συγχρόνως απηύθυνε χαιρετισμό προς τους Έλληνες. Τα λόγια του από το πιλοτήριο του F16 προκαλούσαν ρίγη συγκίνησης σε όλο τον Ελληνισμό. Πλέον τον ρόλο του ιπτάμενου επιδείξεων αναλαμβάνει ο Χρήστος-Πάρης Χαρίτος, ο οποίος εκπαιδεύτηκε για τον σκοπό αυτό.Στη μέση ο νέος ιπτάμενος επιδείξεων Χρήστος-Πάρης Χαρίτος και δεξιά ο Χριστόδουλος Γιακουμής

Πολεμική αεροπορία: Η ανάρτηση της ομάδας «Ζευς» στο Facebook

Η ομάδα Ζευς εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη της προς τον Χριστόδουλο Γιακουμή με μία ανάρτηση στο Facebook:

«Η ομάδα Ζεύς καλωσορίζει το νεότερο μέλος της. Ο νέος Ιπτάμενος Επιδείξεων, Σ/γος (Ι) Χρήστος-Πάρης Χαρίτος είναι πλέον έτοιμος να ρίξει τους δικούς του κεραυνούς.

Ο Επγος (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής μετέδωσε γνώση και εμπειρία αφήνοντας τη θέση του στον νέο ιπτάμενο της ομάδας. Είμαστε ευγνώμονες για τις αξέχαστες στιγμές και επιδείξεις που είχαμε μαζί του. Ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου