Thursday, 25 April, 2024

Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο serial killer στην Κύπρο – Επτά νεκρές γυναίκες!

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον serial killer στην Κύπρο και πλέον έχουν βρεθεί επτά νεκρές γυναίκες με υπόδειξη του ίδιου το δολοφόνου!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το «sigmalive.com» παραδέχτηκε συνολικά επτά φόνους ο «Ορέστης», μιας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία!

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το «politis.com» η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες αγνοούνται από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Η ομολογία του serial killer Νίκου Μεταξά έγινε μετά τον εντοπισμό νέας σορού γυναίκας στο πεδίο Βολής της Ορούντας το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Οσον αφορά το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σήμερα (το 5ο θύμα), πρόκειται για νέο θύμα του 35χρονου «Ορέστη», του serial killer στην Κύπρο το οποίο και βρέθηκε μετά από δική του υπόδειξη και παραδοχή. Σύμφωνα με το «sigmalive.com» ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.

«Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα», δήλωσε στις Αρχές

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για υπόδειξη της τοποθεσίας στους ανακριτές… άκαρπες αποδείχθηκαν και οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο. Επομένως, πλέον ο αριθμός των θυμάτων του serial killer Κύπρου ανέρχεται στα επτά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία. Σε νεότερη ενημέρωση, o serial killer ομολόγησε στους ανακριτές ότι έριξε και τα τρία πτώματα, δηλαδή της 30χρονης Maricar, της μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία σε σημείο κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού. Σύμφωνα με το politis.com οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο, θα αρχίσουν αύριο το πρωί.

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου