Saturday, 20 April, 2024

Ούτε οι πυροβολισμοί που είχε δεχθεί από ιδιοκτήτη σπιτιού, δεν τον σταμάτησαν!

Πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών και τρεις κλοπές αυτοκινήτων εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ., που τελέστηκαν στους δήμους Θέρμης και Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο 2022.

Ειδικότερα, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί, 37 και 47 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο πόδι με κυνηγετική καραμπίνα, από ιδιοκτήτη σπιτιού, όταν τον αντιλήφθηκε να επιχειρεί διάρρηξη.

Το περιστατικό με τον πυροβολισμό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο στο Νέο Ρύσιο και ο ιδιοκτήτης είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη και καταδικάστηκε σε 7μηνη φυλάκιση (με αναστολή). Ο 37χρονος μετά τη νοσηλεία του από τον τραυματισμό απελάθηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης προέκυψε ότι οι δύο παραπάνω αλλοδαποί διέπραξαν πλήθος κλοπών και διαρρήξεων με τη λεία τους να περιλαμβάνει χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, όπως επίσης αυτοκίνητα. Τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου