Wednesday, 24 April, 2024

Ούτε ο Χαρδαλιάς αντέχει τη μάσκα σε εξωτερικούς χώρους!

Αυτοψία στα έργα καθαρισμού και απομάκρυνσης εύφλεκτης ύλης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργο Γιασημάκης, κοινοποιώντας φωτογραφίες που τους απεικονίζουν με τις μάσκες στο χέρι.
Αν και ο υφυπουργός φορούσε μάσκα στο μεγαλύτερο διάστημα της επίσκεψής του στο σημείο, φαίνεται πως ούτε ο ίδιος άντεξε την χρήση της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σκοπός της επίσκεψής του αφορούσε τα έργα που εκτελούνται υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, η οποία είχε πληγεί από τη «Μήδεια».
«Είναι έκδηλη η αγωνία μας για κάποιες περιοχές. Η κακοκαιρία «Μήδεια» ανέδειξε τη δυσκολία κάποιων εμπλεκόμενων φορέων να ανταποκριθούν σε βασικές αρμοδιότητες. Προσπαθούμε να επιλύσουμε παθογένειες και αρρυθμίες δεκαετιών μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνουν ο Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων και ο Ν. 4662/2020, να κηρύξουμε δηλαδή περιοχές σε κατάσταση επαπειλούμενου κινδύνου» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, με τον δήμαρχο Ωρωπού να εκφράζει μέσω ανάρτησής του στο Facebook την ικανοποίησή του για τα έργα αντιπυρικής προστασίας.
Παράλληλα, ο κ. Γιασημάκης ανάρτησε και φωτογραφίες από τη συνομιλία που είχε με τον Ν. Χαρδαλιά, έχοντας βγάλει τις μάσκες, παρά το γεγονός ότι η χρήση τους παραμένει υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου