Saturday, 20 April, 2024

Ο κόσμος αναρωτιόταν που χάθηκαν οι βαλίτσες του! Υπάλληλος τις «ξάφριζε» από το αεροδρόμιο

Την επαγγελματική ιδιότητά του ως υπάλληλος στα απολεσθέντα μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας εδάφους στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

η οποία εξυπηρετεί πλήθος αεροπορικών, εκμεταλλεύτηκε-σύμφωνα με τις αρχές- ένας άνδρας 41 ετών, ο οποίος ομολόγησε ότι σε τουλάχιστον 70 περιπτώσεις έχει κλέψει αντικείμενα αξίας από αποσκευές επιβατών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από την καταγγελία αλλοδαπής, η οποία δήλωσε στις αρχές ότι ταξίδεψε από τον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας για το Τελ Αβίβ, όπου αρχικά παρέλαβε μόνον τη μία βαλίτσα της. Όταν πήρε και τη δεύτερη, έλειπαν από το εσωτερικό της ασύρματα ακουστικά γνωστής εταιρείας, τα οποία μέσω GPS είδε ότι βρίσκονται σε συγκεκριμένο σημείο στο Περιστέρι.

Τα στελέχη της Ασφάλειας του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» διαπίστωσαν πως εκεί μένει ο υπάλληλος με τη σύζυγό του, ο οποίος κατά την ανάκριση παραδέχθηκε ότι άρπαξε τα ακουστικά. Πρόσθεσε, όμως, ότι λίγο καιρό νωρίτερα είχε κλέψει με τον ίδιο τρόπο και ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο, αξίας 1.549 ευρώ, το οποίο έδωσε στη γυναίκα του να το χρησιμοποιεί, ενώ συνολικά δήλωσε ότι τουλάχιστον εβδομήντα φορές έχει πάρει πράγματα από βαλίτσες.

Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν:

1 σπρέι πιπεριού, 19 φορητά ηχεία αναπαραγωγής ήχου

41 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 35 κινητά τηλέφωνα

2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 16 τάμπλετ

95 φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb-stick)

1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 13 τσαντάκια, 41 ρολόγια χειρός

47 γυναικείες τσάντες, 23 ζευγάρια γυαλιών οράσεως-ηλίου

13 πορτοφόλια, 150 συσκευασίες τσιγάρων, 43 πούρα, 23 πακέτα καπνού.

Πλήθος κοσμημάτων (δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες κλπ)

Το χρηματικό ποσό των 620 Μπατ Ταϋλάνδης, Το χρηματικό ποσό των 28.000 Λιρών Λιβάνου

4.225.000 Ριαλ Ιράν, 2 Σέντι Γκάνας

Το χρηματικό ποσό των 2.000 Σελίνι Τανζανίας, 1.000 δραχμές Ελλάδος, 70.000 Φράγκα Δυτικής Αφρικής, 230 Πέσο Μεξικό, 1 Ριγκιτ Μαλαισίας. Ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου