Thursday, 28 March, 2024

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα τα καταφέρει! Ήδη συγκεντρώθηκαν πάνω από 600.000 ευρώ

Η έκκληση των γονιών του 18μηνου Παναγιώτη Ραφαήλ του 18μηνου παιδιού που δίνει από τη γέννησή του μάχη με τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1

προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να μεταβεί σε νοσοκομείο των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) και να παλέψει για το δικαίωμα σε μία καλύτερη ζωή, για οικονομική στήριξη, ώστε να μεταβεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ για τη θεραπεία του, έπειτα από την απόρριψη των δύο αιτήσεων που υπέβαλε η οικογένεια στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ έπιασε τόπο και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 600.000 ευρώ. Χρειάζονται όμως πολλά ακόμη και αυτές τις ημέρες διοργανώνονται συναυλίες, αγώνες και άλλες εκδηλώσεις ώστε να μαζευτεί το ποσό και να φύγει ο μικρούλης για το πολυπόθητο ταξίδι θεραπείας. Όλοι μαζί, ο καθένας ότι μπορεί να δώσει και ο σκοπός θα επιτευχθεί σύντομα. Παρακάτω οι αριθμοί λογαριασμού.


Στη σελίδα που έκαναν οι γονείς του στο φβ μπορείτε να δείτε περισσότερα “Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ”
Βοήθεια από τους διοικητικούς δικαστές στον Παναγιώτη-Ραφαήλ
Κάλεσμα προς τους διοικητικούς δικαστές κάνει, μέσω ανακοίνωσής της, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, προκειμένου να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που δίνει μάχη για να μεταβεί το νήπιο στην Αμερική για θεραπεία, καθώς πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία και για να κρατηθεί στη ζωή, χρειάζεται συγκεκριμένη θεραπεία, η οποία είναι πολύ δαπανηρή. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, στην προσπάθεια της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης στις ΗΠΑ και το κόστος θεραπείας του παιδιού, προσέφεραν ως οικονομική ενίσχυση το ποσό των 1000 ευρώ, ζητώντας από κάθε συνάδελφό τους “ξεχωριστά να συνδράμει κατά το μέρος των δυνατοτήτων του στο σκοπό αυτό”.

Αγώνας του Ολυμπιακού για τον μικρούλη
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, τα οποία απαιτούνται, για να σωθεί ο μικρός μαχητής της ζωής, ο Παναγιώτης Ραφαήλ. Για τον λόγο αυτό, η εφηβική ομάδα Πόλο του Θρύλου θα αγωνιστεί, σε φιλικό για τον σκοπό αυτό. 
«Η ομάδα πόλο εφήβων του Ολυμπιακού, θα βρεθεί στην Χαλκίδα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, για να αγωνιστεί σε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα, απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας, για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.


Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν για την ενίσχυση του παιδιού που διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η οικογένεια του 18μηνου Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει κάνει έκκληση για την συγκέντρωση του ποσού των 3εκ.€ που απαιτούνται για την μεταφορά και θεραπεία του μικρού στις ΗΠΑ.
Εκτός από τον αγώνα υδατοσφαίρισης ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η Ολυμπιονίκης της συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο ημίχρονο του ματς θα παρουσιάσει σόλο. Νωρίτερα στις 16:30 θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις των κολυμβητικών τμημάτων υποδομής καθώς ακόμα και αγώνας επίδειξης από την ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης.
Η αποστολή της ομάδας εφήβων του Ολυμπιακού (03+) για τον φιλανθρωπικό αγώνα στην Χαλκίδα στις 19/10 (18:00), αποτελείται από τους:
Αλμύρας Ανδρέας, Βασιλόπουλος Αναστάσιος, Δαμίγος Θεόδωρος, Καμχής Τζάκος, Κιαπίδης Χάρης, Κοβιτίδης Αλέξης, Κολιαράκης Νικόλαος, Κοντός Χρήστος, Μαθιόπουλος Κωνσταντίνος, Μιχαλόπουλος Φίλιππος, Μυρίλος Αναστάσιος, Παπαγεωργίου Ανδρέας, Παππάς Ξενοφών, Ρουσσάκης Σπύρος, Σπανόπουλος Σπύρος, Σταματίου Γεώργιος, Συκουτρής Σαράντος, Τουρκομένης Ιάσων, Χριστοφοράτος Νικόλαος.
Έφορος Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης: Μάνος Ζαχαρίου
Προπονητής: Σάκης Πλατανίτης
Έφορος τμήματος: Βίκτωρ Καμχής
Για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Παναγιώτη Ραφαήλ, τα χρήματα μπορούν να κατατίθενται στο MDA Ελλάς (Σωματείο για την φροντίδα ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) στους παρακάτω λογαριασμούς. Είναι πολύ σημαντικό να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης το επώνυμο του “ΓΛΩΣΣΙΟΤΗΣ”.
Alpha Bank
Αρ. Λογαριασμού: 121 00 2002 008467
ΙΒΑΝ: GR2501401210121002002008467
Δικαιούχος: MDA Ελλάς
Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 720/48001175
ΙΒΑΝ: GR3901107200000072048001175
Δικαιούχος: MDA Ελλάς».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου