Saturday, 20 April, 2024

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αποπομπή του Σαντοριναίου από την ΕΡΤ – “Έκανα χιούμορ”

Με επιστολή του στην ΕΡΤ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε την αποπομπή του δημοσιογράφου, Γιάννη Σαντοριναίου, μετά από προσβλητική ανάρτηση στο Facebook

για την ομάδα του Δικεφάλου.
Στην ανάρτησή του, ο Γιάννης Σαντοριναίος ανέφερε: «Αν κατάλαβα καλά, η καλύτερη ομάδα της τετραετίας θα είχε υποβιβαστεί δύο φορές, μία με τον οπλαρχηγό και μία με τον ανιψιό! Το λες και νταμπλ».
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ χαρακτήριζαν προκλητικό και χυδαίο το σχόλιό του, θεωρώντας πως ξεπερνά τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, και σπιλώνει μια ολόκληρη ομάδα. Έτσι, οι ασπρόμαυροι φρόντισαν να πάρουν τα μέτρα τους, στέλνοντας επιστολή στην ΕΡΤ.
Η απάντησή του
Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιάννης Σαντοριναίος προέβη σε διευκρινιστική ανάρτηση, υποστηρίζοντας πως το προηγούμενο σχόλιό του ήταν χιουμοριστικό…
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Επειδή κάποιοι έχετε πρόβλημα να αντιληφθείτε ακόμη και το χιούμορ. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της 4ετίας, η οποία όμως βρέθηκε δύο φορές σε δύσκολη θέση με κίνδυνο υποβιβασμού.
Την πρώτη φορά με την εισβολή στο γήπεδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με τ΄όπλο στην θήκη, όταν ο διεθνής Τύπος αναφέρθηκε έντονα σε αυτό το ενδεχόμενο ποινής. Μάλιστα ο κ. Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με όλα όσα ακολούθησαν. Δύο επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες απέφυγε και πραγματικά έχουν αξία σαν ένα νταμπλ.
Τίποτα μεμπτό λοιπόν, ούτε η καταγραφή της πραγματικότητας μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική. Εύχομαι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ να δικαιωθεί στον αγώνα της και να υπερασπιστεί την αθωότητά της στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα».
thestival.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου