Saturday, 20 April, 2024

Ο πατέρας της 23χρονης ξεσπά για τον Αφγανό φονιά: Πως τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει;

«Η κόρη μου ακόμη πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια» – Θέμα τιμής για την Γερμανική αστυνομία ήταν η σύλληψή του

Θέμα τιμής για την γερμανική αστυνομία ήταν η σύλληψη του 23χρονου Αφγανού, ο οποίος, αφού διέφυγε από την Ελλάδα, διέπραξε το βιασμό και τη δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας στο Φράιμπουργκ.

Η γερμανική αστυνομία συγκρότησε ειδική ομάδα κομάντος μέχρι να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη.

Ο πατέρας της 23χρονης. που πέταξε στο γκρεμό στην Κέρκυρα για να της αρπάξει την τσάντα, αλλά αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου, ξέσπα οργισμένος για την αποφυλάκιση του δράστη και τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια.

«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε, Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη και λίγα ήταν για το κακό που μας έκανε. Η κόρη μου ακόμα πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες» λέει ο πατέρας της. Η οργή του γίνεται μεγαλύτερη όταν μιλάει για τη συνέχεια αυτής της απίστευτης ιστορίας. Για το ότι ο νεαρός αποφυλακίστηκε στα 2 χρόνια με περιοριστικούς όρους με βάση το νόμο Παρασκευόπουλου και έφυγε σαν κύριος για να πάει στη Γερμανία όπου βίασε και σκότωσε την 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ. «Η κόρη μου υποφέρει ακόμα από τους πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επομενες μέρες θα κάνει ένα ακόμα. Και πάλι νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς, που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι» τονίζει.

Τι λέει πρώην συγκρατούμενος του Αφγανού

Ο 23χρονος, όσο βρισκόταν στις ελληνικές φυλακές, φέρεται να έγραψε -κατά παρότρυνση της δικηγόρου του- μια επιστολή συγνώμης προς την 23χρονη κοπέλα, την οποία όμως δεν έστειλε ποτέ. «Θυμάμαι ότι τον ρώτησα γιατί το έκανε και έβαλε τα κλάματα: “Στο ορκίζομαι φίλε, στη ζωή της μάνας μου, δεν ήθελα να την πετάξω στον γκρεμό. Πήγα να της αρπάξω την τσάντα και τίποτα άλλο. Εκείνη αντέδρασε κι εγώ φοβήθηκα”» είπε ο πρώην συγκρατούμενος του Αφγανού δολοφόνου. Όλα αυτά όμως μοιάζουν ως ειρωνεία αν σκεφτεί κανείς τι ακολούθησε. Η 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, λίγα μέτρα από το σπίτι που μια οικογένεια φιλοξενούσε τον νεαρό μετανάστη, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από αυτόν. Η σύλληψή του ήταν θέμα τιμής για τους Γερμανούς που οργάνωσαν ειδική ομάδα 68 κομάντος και ανέκριναν 1.400 άτομα.

Μια τρίχα από τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά του, που βρέθηκε πάνω στο ποδήλατο της κοπέλας, τους οδήγησε σε αυτόν ενώ μια αστυνομικός τον εντόπισε σε βίντεο από ένα τραμ.

Τελικά, ο νεαρός ομολόγησε τα πάντα, οδηγώντας τα γερμανικά ΜΜΕ σε καθημερινές επιθέσεις κατά της Ελλάδος που του επέτρεψε να αποφυλακιστεί και να διαφύγει.

star

Ο πατέρας της 23χρονης ξεσπά για τον Αφγανό φονιά: Πως τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου