Thursday, 28 March, 2024

Ο πρώην άντρας μου, στένευε κρυφά τα ρούχα μου για να μην μου κάνουν, επειδή με ζήλευε

Με λένε Μαίρη και είμαι χωρισμένη με δυο παιδάκια. Ο λόγος του διαζυγίου: Η αφόρητη ζήλια του άντρα μου. Ήταν τέτοια η ζήλια του, που μια περίοδο

ξαφνικά από το πουθενά άρχισαν τα ρούχα μου να με… στενεύουν. Γυμναζόμουν, πρόσεχα το σώμα μου και γενικά δεν έπαιρνα κιλά. Μου έκανε εντύπωση που ξαφνικά τα ένα ένα τα ρούχα μου, δεν μου έμπαιναν. Μέχρι που ανακάλυψα τί συνέβαινε και έγινα έξω φρενών.

Μια μέρα όπως κατέβηκα στην αποθήκη να πάρω κάποια πράγματα, ανακάλυψα μια σακούλα με ρούχα δικά μου. Μου έκανε εντύπωση διότι δεν θυμάμαι να τα είχα κατεβάσει εγώ. Ανοίγοντας τη σακούλα, βρήκα μια απόδειξη απο τον ράφτη της γειτονιάς μου με ημερομηνία μόλις πριν από 2 εβδομάδες. Δεν είχα πάει ποτέ στον ράφτη, όχι τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο. Όταν πήρα τηλέφωνο σοκαρίστηκα.

Ο πρώην άντρας μου, του πήγαινε ρούχα μου κάθε δυο εβδομάδες και του ζητούσε να μου τα στενέψει.

Ο λόγος; Δεν ήθελε να φοράω κοντά, κολλητά παντελόνια και σορτσάκια και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να με κάνει να μην τα ξαναβάλω. Αφού τσακώθηκα με τον ράφτη που δεν με ενημέρωσε ποτέ, γύρισα σπίτι και έγινε χαμός. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αμέσως προχώρησα σε αίτηση διαζυγίου. Όχι μόνο επειδή δεν με σεβάστηκε σαν άνθρωπο και συμπεριφέρθηκε με τόσο άρρωστο τρόπο, αλλά και γιατί αύριο μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο και στις κόρες μας και αυτό δεν θα το επιτρέψω.

Να μην ανέχεστε τέτοια ανδρείκελα, φύγετε από τοξικές σχέσεις και 100 χρόνια γάμου, έτσι για να έχετε στην πλάτη!

Γιάννα

Πηγή: singleparent.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου