Saturday, 20 April, 2024

Πάνος Καμμένος: “Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό”

Πάνος Καμμένος: “Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό”

 “Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό” δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος. Ο κ. Καμμένος στην δήλωση έκανε αναφορά για πραξικόπημα, χαρακτηριστικά ανέφερε ” Είναι πλέον χωρίς αμφιβολία αποδεκτό σε όλη Ευρώπη ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης.Το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται στην Ελλάδα. Επιθυμούν διακαώς να πέσει η Κυβέρνηση και να την αντικαταστήσουν με Κυβέρνηση την οποία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός, ανατρέποντας ακόμα και την απόφαση του ίδιου του δημοψηφίσματος. Δεν θα επιτρέψουμε, λοιπόν, να γίνει πραξικόπημα. Η Κυβέρνηση αυτή έχει την έγκριση του ελληνικού λαού και την εντολή του ελληνικού λαού. “.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και η Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος. Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις, όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή. Είναι πλέον χωρίς αμφιβολία αποδεκτό σε όλη Ευρώπη ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο, το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό από το κείμενο το οποίο συζητήθηκε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο ενεκρίθη από τη Βουλή των Ελλήνων και με τη δική μας ομόφωνη συμμετοχή.

Το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται στην Ελλάδα. Επιθυμούν διακαώς να πέσει η Κυβέρνηση και να την αντικαταστήσουν με Κυβέρνηση την οποία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός, ανατρέποντας ακόμα και την απόφαση του ίδιου του δημοψηφίσματος. Δεν θα επιτρέψουμε, λοιπόν, να γίνει πραξικόπημα. Η Κυβέρνηση αυτή έχει την έγκριση του ελληνικού λαού και την εντολή του ελληνικού λαού. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στο εξωτερικό, βλέποντας εγκάθετους συγκεκριμένων συμφερόντων να προσπαθούν να ανατρέψουν ακόμη και την ίδια την προχθεσινή απόφαση βάζοντας εμπόδια για τη χρηματοδότηση γέφυρα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Δεσμευόμαστε και θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να ψηφιστούν τα μέτρα της Παρασκευής.

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι το οποίο θέλει στη Δημοκρατία και στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία να μην αποφασίζουν οι λαοί, αλλά να αποφασίζουν κάποιοι μη εκλεγμένοι, από το Βερολίνο.

Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου