Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πάρος: «Θα σε θάψουμε δίπλα στην φυτεία»! Τι καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου που ισχυρίζεται ότι απήχθη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου από την είδηση ότι ένας 15χρονος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα αρπαγής από έναν Έλληνα

και έναν Γεωργιανό, οι οποίοι μάλιστα, φέρονται να τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν με την περιγραφή της μητέρας του να προκαλεί ανατριχίλα.
Οι δύο άνδρες, όπως ισχυρίζεται το αγόρι, τον έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και να τον μετέφεραν σε ερημική περιοχή στην Παροικιά, την Καθαρά Δευτέρα.
«Λέει μπες μες στο αμάξι τώρα, λέει ο γιος μου, όχι δεν μπαίνω. Του είπαν αν δεν μπεις στο αυτοκίνητο μαζί μας με την θέλησή σου, θα έρθουμε στο σπίτι σου και στη μάνα σου και στην γιαγιά σου, γιατί σας είπα μαζί με την μάνα μου είμαστε» τόνισε η μητέρα του 15χρονου.
Τα όσα είπε ο 15χρονος για την περιπέτεια που έζησε, σοκάρουν. Ακούστε πώς περιγράφει η μητέρα του στο livenews τα λεπτά που πέρασε ο γιος της στα χέρια των απαγωγέων του.
«Οδηγούσε ζιγκ ζαγκ το αυτοκίνητο και είχαν ένα τελάρο με μπύρες από κάτω από το κάθισμα. Προσπαθούσαν να πουν στον γιο μου να πιει μπύρα, δηλαδή προσπαθούσαν να τον μεθύσουν, για αυτό και είπα εγώ στην αστυνομία μήπως είχαν άλλο σκοπό» πρόσθεσε η μητέρα του ανήλικου, προσθέτοντας: «Μετά του ζητήσαν χρήματα, είπε ο μικρός δεν έχω χρήματα. Μετά αλλάξαν πάλι την ιστορία και είπαν “α εμείς έχουμε χρήματα, αλλά εσύ μήπως έχεις χασίσι;” και λέει ο μικρός “ρε παιδιά δεν έχω λεφτά, δεν έχω χασίσι και δεν πίνω μπύρες”. Είπαν “θα σε πάμε να σου δείξουμε μία φυτεία και δίπλα στην φυτεία θα σε θάψουμε”».
Πήδηξε από το αυτοκίνητο εν κινήσει
Ο 15χρονος, φαίνεται, ωστόσο, πως δεν τα έχασε και μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να πηδήξει από το αυτοκίνητο το οποίο ήταν εν κινήσει. Οι δράστες βγήκαν για να τον καταδιώξουν, αλλά ξέχασαν να βάλουν… χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει σε έναν τοίχο. Αυτόπτης μάρτυρας, ήταν μια γυναίκα, η οποία έτρεξε να βοηθήσει το παιδί.
«Άρπαξε την ευκαιρία, πήδηξε από το αυτοκίνητο, πήδηξε σε ένα γκρεμό, έκανε δυο τρεις κ.λοτούμπες. Μόλις ανέφερε η κοπέλα την αστυνομία, αυτοί ξεκίνησαν και τρέχανε και αυτή η κοπέλα μπήκε μέσα, είπε στον μικρό “μπορώ να καλέσω την αστυνομία” και είπε ο γιος μου “ναι σε παρακαλώ”» συμπλήρωσε η μητέρα του 15χρονου.
Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
«Ποιος θα μας προστατεύσει; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι τώρα θα περάσουνε πέντε ημέρες στο κρατητήριο, ήδη έχει μάθει όλο το νησί ποιοι είναι, δηλαδή θα χάσουν τις δουλειές τους, θα χαθούν τελείως σαν άνθρωποι στο νησί αν ο Εισαγγελέας πει «είσαστε ελεύθεροι, φύγετε». Εμείς μετά ή θα μας σφάξουν ή θα μας αφήσουν ανάπηρους. Κάτι κακό θα μας κάνουν και ήδη έχουμε δεχτεί απειλές τέτοιες. Από συμπατριώτες τους» συμπλήρωσε η μητέρα του 15χρονου.
Οι δύο άνδρες φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι ο 15χρονος μπήκε οικειοθελώς στο αυτοκίνητό τους για να πάνε βόλτα και ότι εκείνος τους απείλησε, χωρίς ωστόσο, να ξεκαθαρίζουν τον λόγο.

newsit.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου