Thursday, 28 March, 2024

Πάτρα: Ανατίναξαν τρία ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Τρία ΑΤΜ που βρίσκονται σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Πάτρας ανατίναξαν τέσσερις άνδρες
τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι οποίοι σύμφωνα με το tempo24.news ήταν μάλιστα και οπλισμένοι με καλάσνικοφ.

Οι δράστες έφτασαν στην περιοχή λίγο μετά τις 4 π.μ. και έσπασαν τις εξωτερικές πόρτες προκειμένου να μπουν μέσα. Χρησιμοποιώντας ισχυρή εκρηκτική ύλη κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να ανατινάξουν και τα τρία ΑΤΜ και να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ωστόσο κατά την είσοδό τους στο κατάστημα έγιναν αντιληπτοί από οδηγό φορτηγού που βρισκόταν στο πάρκινγκ του μεγάλου συγκροτήματος των υπεραγορών που βρίσκονται στην περιοχή. Ο ίδιος κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία και να αποχωρήσει έγκαιρα από το σημείο. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το σημείο και ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που είχε νυχτερινή βάρδια. Οι τέσσερις άνδρες, μόλις άρπαξαν τα χρήματα επιβιβάστηκαν σε όχημα χρώματος ασημί και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο, αφού από τις εκρήξεις σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης έστησαν μπλόκα σε διάφορα σημεία της πόλης, όσο και στις εθνικές οδούς Πάτρας-Πύργου και Πάτρας-Αθήνας ωστόσο θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να μην διέφυγαν μέσω της Περιμετρικής για να αποφύγουν μπλόκα της Αστυνομίας και να κινήθηκαν προς άλλη περιοχή προκειμένου να αλλάξουν όχημα διαφυγής. Γι’ αυτό και μέχρι τις πρωινές ώρες γίνονταν αναζητήσεις σε Περιβόλα, Εγλυκάδα και άλλες όμορες περιοχές, μήπως εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο το ασημί όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σούπερ μάρκετ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου