Friday, 19 April, 2024

Πάτρα: Μάνα και γιός συνελήφθησαν για εκβιασμό

Πάτρα: Μάνα και γιός συνελήφθησαν για εκβιασμό

Οι δράστες με απειλές κατά της ζωής 31χρονου ημεδαπού απαιτούσαν να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν, προχθές (21-7-2015) το βράδυ, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 27χρονος και μια 44χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκβίασης, απειλής, πρόκλησης σωματικών βλαβών και εξύβρισης.

Ειδικότερα, στις (17-7-2015) ο 27χρονος απείλησε, εξύβρισε και προκάλεσε ελαφρές σωματικές βλάβες στον 31χρονο ενώ στις (18-7-2015) οι δύο δράστες από κοινού με απειλές κατά της ζωής και της ιδιοκτησίας του παθόντα, τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, ενώ συνέχισαν τις παράνομες πράξεις τους και με την ίδια μέθοδο του απαίτησαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Ο 31χρονος μετέβη σε προκαθορισμένο ραντεβού, προχθές το βράδυ στη Πάτρα, και παρέδωσε στην 44χρονη, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η δράστιδα συνελήφθη επ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν στη κατοχή της και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα στην Πάτρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 27χρονος συνεργός της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου