Thursday, 28 March, 2024

Πάτρα: Νεκρή η γυναίκα που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη

Νεκρή βρέθηκε μια 41χρονη το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου στην περιοχή του Ρίου στην Πάτρα, από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για τη γυναίκα που είχε κατηγορηθεί πως στις 9 Ιουλίου του 2013 σκότωσε το μόλις 3 μηνών βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη στο Αλεποχώρι Αχαίας.

Η 41χρονη είχε ισχυριστεί πως το παιδί χτύπησε και μόλις η ίδια κατάλαβε πως δεν έχει αισθήσεις, το έβαλε στην κατάψυξη. Τότε την είχε καταγγείλει ο σύζυγός της ο οποίος κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις επέστρεψε στο σπίτι, ενώ για τα αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, μείωσε την ποινή της σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, αφέθηκε ελεύθερη το 2018.

Τέλος, η γυναίκα πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ κατά την περίοδο τέλεσης τους εγκλήματος, εκτιμήθηκε πως διένυε επιλόχειο κατάθλιψη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου