Tuesday, 16 April, 2024

Πάτρα: Παραδόθηκαν οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας – Τι δείχνουν

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας.  Η ιστολογική έκθεση της Τζωρτζίνας παραδόθηκε σε σφραγισμένο φάκελο  σήμερα το πρωί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι εντοπίζονται πολλά και μικρά ευρήματα στους ιστούς του παιδιού που θέλουν όμως διερεύνηση από τον ιατροδικαστή που χειρίζεται την υπόθεση εν προκειμένω τον κ. Σωτήρη Μπουζιάνη.

Και αυτό γιατί εκείνος έχει τη συνολική εικόνα τόσο από τη νεκροψία όσο και από τις τοξικολογικές εξετάσεις  του παιδιού.

Το βασικό είναι ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα καρδιάς ενώ ζητείται να διερευνηθούν οι ουσίες που έπαιρνε η  Τζωρτζίνα εξαιτίας των φαρμάκων που λάμβανε και αν αυτές αντιστοιχούν στα ευρήματα στους ιστούς. Ο κ. Μπουζιάνης είναι αυτός που τώρα θα λύσει το γρίφο  για  την αιτία θανάτου στην Τζωρτζίνα.

Ακόμα όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και η ιστολογική έκθεση θα συνεκτιμηθεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τη νεκροψία νεκροτομή. Όταν ολοκληρωθεί η έκθεση θα παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής με ένα σαφές συμπέρασμα. Αυτή η έκθεση θα ανοίξει το δρόμο για το αν θα υπάρχουν συλλήψεις ή όχι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου