Friday, 19 April, 2024

Πάτρα: Πρωταθλητής στίβου ο 25χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο έχει προκαλέσει συγκίνηση και θλίψη στην Πάτρα. Ο 25χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο ήταν πρωταθλητής στίβου.

Έχασε τον έλεγχο του μοιραίου ΙΧ και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου «καρφώθηκε» στο διαχωριστικό διάζωμα. Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα διασώστες που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες αλλά ήταν αργά για τον οδηγό. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και η είδηση του θανάτου του, κάνει από το πρωί το γύρο της χώρας.

Πρωταθλητής στίβου, στην ομάδα του Εσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις και νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πατρας είναι ο νεκρός στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου του 2023 στη μίνι περιμετρική στην Πάτρα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 25χρονος και εκινείτο στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, έφυγε από την πορεία του, στο ύψος του αρχαίου υδραγωγείου και χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα. Αποτέλεσμα ήταν λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης να χάσει τη ζωή του ο νεαρός οδηγός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με το tempo24.gr, για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου