Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πάτρα: 47.000 ευρώ πρόστιμο για το αποκριάτικο πάρτι με 98 άτομα!

Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 98 άτομα συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο κορωνοπάρτι σε σπίτι στο Μιντιλόγλι Πάτρας.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο πάρτι, μέτρησαν 98 καλεσμένους να διασκεδάζουν παρά τις απαγορεύσεις για την αποφυγή συνωστισμού λόγω κορωνοϊού.
Κατά την έφοδο συνελήφθησαν 4 άτομα τα οποία φέρονται να είναι οι διοργανωτές της αποκριάτικης εκδήλωσης, ενώ επιβλήθηκαν συνολικά 93 πρόστιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους, ύψους 47.000 ευρώ, το μεγαλύτερο δηλαδή πρόστιμο που έχει βεβαιωθεί σε μία εκδήλωση, σε ολόκληρη τη χώρα!
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα σήμερα το μεσημέρι.
Το συγκεκριμένο πάρτι διοργανώθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι στην Οβρυά, όπου είχαν συλληφθεί τρία άτομα (ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο γιός του και ένας ακόμη συνδιοργανωτής). Οι δύο τελευταίοι σύμφωνα με το τοπικό σάιτ thebest διοργάνωσαν και το νέο πάρτι στο Μιντιλόγλι αυτή τη φορά. Ο ένας συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους τρεις διοργανωτές που προαναφέρθηκαν, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Συνωστισμός όλη νύχτα στις σκάλες της Αγίου Νικολάου
Ακόμα όμως ένα πάρτι όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ dete.gr διοργανώθηκε στην περιοχή του Κάστρου, στην Πάτρα.
Από τις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής νεαροί διασκέδαζαν παίζοντας μουσική με τύμπανα και κρατώντας ένα ποτό που είχαν πάρει με take away.

cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου