Friday, 19 April, 2024

Πέθανε οδηγός ταξί, μετά από ληστεία μέσα στο όχημα του!

Από παθολογικά αίτια κατέληξε ο οδηγός ταξί που εντοπίστηκε νεκρός στο Χαϊδάρι. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον ληστή που του επιτέθηκε.

Υλικό από κάμερα ασφαλείας ρίχνει φως στην υπόθεση του νεκρού αυτοκινητιστή στο Χαϊδάρι. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ κλειστό κύκλωμα κατέγραψε τις κινήσεις ενός υπόπτου ατόμου στις 04:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας λίγο πριν συμβεί η ληστεία και ο θάνατος του ταξιτζή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ύποπτος αρχικά κινείται με γρήγορο βηματισμό και στη συνέχεια αρχίζει να τρέχει αρχικά στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και κατόπιν στη λεωφόρο Αθηνών.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας προσπαθούν να «ακολουθήσουν» την πορεία του για να διαπιστώσουν αν έχει καταγραφεί το πρόσωπό του σε άλλη κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα έξι λεπτά πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα και αφού διένυσε απόσταση λίγων χιλιομέτρων ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. Αφού του αφαίρεσε τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, τα πέταξε σε κοντινή απόσταση.

Το θύμα που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας (σ.σ.: άσθμα) βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μια αναπνευστική συσκευή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου