Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε ο Νίκος Χατζής – Πένθει το ελληνικό μπάσκετ και η Λάρισα

Θρηνεί ο κόσμος του μπάσκετ, καθώς πέθανε ο Νίκος Χατζής.
Ρεαλιστής και γενναίος απέναντι στην αρρώστια του μέχρι την τελευταία στιγμή, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια -άλλωστε γυμναστής και ερασιτέχνης μουσικός -με πλήρη συνείδηση της κατάστασής του, δεν παραιτήθηκε ποτέ απ’ τη ζωή δεν παραπονέθηκε ποτέ, δεν του έλειψαν ποτέ τα καλά λόγια και το χαμόγελο για τον συνάνθρωπό του. Όρθιος και χαμογελαστός ως το τέλος.
Ο Νίκος αποδεχόμενος την κατάστασή του, κατατάχτηκε στους ανθρώπους που χόρτασαν και γιόρτασαν τη ζωή τους, αξιοποιώντας τις περισσότερες στιγμές της για να δημιουργήσουν, να αγαπήσουν, να πονέσουν, με απλά λόγια να ζήσουν. Να ζήσουν αληθινά.
Σε δήλωση του ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος για το θάνατο του Νίκου Χατζή:
«Χαμογελαστός όπως πάντα και δυνατός μεχρι το τέλος να δίνεις τον δικό σου αγώνα απέναντι στο πόνο σου, δεν παραιτήθηκες ποτέ από την ζωή ήσουν πάντα εκεί κάθε καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού να μας συντροφεύεις με τα τραγούδια σου παρέα με φίλους που αγαπούσες.
Ήσουν πάντα έξω καρδιά και δίπλα στους φίλους σου όταν αυτοί σε είχαν ανάγκη. Να τους σταθείς, να τους βοηθήσεις. Πάντα πρώτος σε κάθε συλλογική προσπάθεια του χωριού. Φρόντισε φίλε εκεί που θα πας να συνεχίσεις να σκορπάς χαρά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό ταξίδι φίλε…»
Πηγή: onlarissa.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου