Thursday, 28 March, 2024

Πέθανε ο πατέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Νέα αναβολή της δίκης

Πρόκειται για τη δεύτερη διακοπή της δίκης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με κατηγορούμενους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη

στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας

Aίτημα αναβολής της δίκης κατέθεσε, εκ μέρους της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος Νίκος Κωνσταντόπουλος, που παρίσταται ως πολιτική αγωγή, λόγω του πρόσφατου θανάτου του πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις  18 Οκτωβρίου. Παράλληλα επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας για τη μητέρα τού Αλέξη Γρηγορόπουλου και αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει σ’ αυτή τη φάση. Πρόκειται για τη δεύτερη διακοπή της δίκης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με κατηγορούμενους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Κορκονέα, ο Αλέξης Κούγιας, στην επιχειρηματολογία του ήταν αντίθετος στην αναβολή της υπόθεσης ζητώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως είπε, καθώς ο πελάτης του παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού. Αντίθετα, ο Θ. Καραΐσκος, υπεράσπιση του κ. Σαραλιώτη που έχει αποφυλακιστεί συνηγόρησε στο αίτημα του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την αναβολή της υπόθεσης.

Το δικαστήριο απέρριψε μεν το αίτημα της αναβολής, διέκοψε όμως την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 23 Δεκεμβρίου.

protothema

Πέθανε ο πατέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Νέα αναβολή της δίκης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου