Thursday, 25 April, 2024

Πακιστανός βίασε 18χρονο ομοεθνή του στα κρατητήρια

Τον απόλυτο εφιάλτη καταγγέλλει πως έζησε ένας 18χρονος Πακιστανός στα χέρια ενός ομοεθνούς του που τον βίασε και μάλιστα μέσα στα κρατητήρια

του μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου!
Ο άτυχος κρατούμενος, που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς καθώς δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, υποστηρίζει πως όταν έκλεισε πίσω του η πόρτα του κελιού έγινε έρμαιο στις σεξουαλικές ορέξεις του ενός 29χρονου ομοεθνούς του που κρατούνταν στον ίδιο χώρο!
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο νεαρός αλλοδαπός, ο συγκρατούμενός του κατάφερε να τον ακινητοποιήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς που τους φρουρούσαν και να προχωρήσει ανενόχλητος στη σεξουαλική κακοποίησή του.
Από την πλευρά του, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται πως ουδέποτε άγγιξε τον 18χρονο. Πάντως, για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές ενώπιον των οποίων οδηγήθηκαν και οι δύο προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος στην περίεργη υπόθεση.
Ύστερα από εντολή του αρμόδιου εισαγγελικού λειτουργού, το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι υφίστανται ευρήματα που να δείχνουν ότι βιάστηκε από τον ομοεθνή του. Οι δύο κρατούμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και για την αρχική αιτία που οδήγησε στη σύλληψή τους, η οποία ήταν η παράνομη διαμονή τους στη χώρα.
πηγή: www.espressonews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου