Friday, 19 April, 2024

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τι έπεσε σε Αρχαία και Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Με την εξέταση μαθημάτων ομάδας προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα), για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και ΕΠΑΛ (ομάδα Β) που δίνουν με το παλιό σύστημα, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη (18/5) οι Πανελλήνιες – Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016

Λίγο μετά τις 10 το πρωί δόθηκαν στη δημοσιότητα τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά.

Οι μαθητές των Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στα ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη στο γνωστό κείμενο και στον Ευθύδημο του Πλάτωνα στο άγνωστο κείμενο.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών και καθηγητών τα θέματα τόσο στα Μαθηματικά όσο και στα Αρχαία Ελληνικά κρίνονται βατά για όλους όσοι είχαν διαβάσει μεθοδικά, ενώ από την πρώτη εικόνα, στις ερωτήσεις δεν εντοπίζονται προβλήματα και αστοχίες.

Την Πέμπτη, 19 Μαΐου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.

Ο logospellas.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο «ΣΥΓΧΡΟΝΟ» θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016 και για τις απαντήσεις τους.

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τι έπεσε σε Αρχαία και Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου