Saturday, 20 April, 2024

Πανελλήνιες 2018: Ο Κεφαλονίτης που έσπασε τα κοντέρ και μπαίνει Ιατρική Αθηνών!

Παιδί οικογένειας με 8 παιδιά!
Όλα τα κοντέρ έσπασε ένας Κεφαλονίτης στις φετινές Πανελλήνιες 2018

ο οποίος έμαθε την περασμένη Παρασκευή που ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων πως κατάφερε να συγκεντρώσει 19.376 μόρια.
Ο λόγος για τον Ευαγγελινό Μιχελή, ο οποίος θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και θα περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η οποία και ήταν πρώτη του επιλογή.
Μιλώντας για την επιτυχία του, ο ίδιος ανέφερε στο inkefalonia.gr πως δεν περίμενε ότι θα τα έχει πάει τόσο καλά στις Πανελλήνιες 2018, ενώ σύμφωνα και με τις πρώτες ενδείξεις θα υπάρχει πτώση στις Βάσεις 2018 και του 3ου επιστημονικού πεδίου που είναι η Ιατρική.
«Δεν το περίμενα αρχικά ότι θα τα είχα πάει σε τέτοια έκταση καλά. Περίμενα έναν βαθμό που θα με έβαζε στην Ιατρική, που ήταν και η επιλογή μου, όμως ήταν μία έκπληξη και για μένα», ανέφερε ο υποψήφιος των Πανελληνίων 2018.
Οσο για το πόσες ώρες τον οδήγησαν στο να γράψει άριστα στις Πανελλήνιες 2018, ο Κεφαλονίτης είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πέρυσι διάβαζα 2-3 ώρες το πολύ την ημέρα. Φέτος ξεκίνησα με 4-5 ώρες αρχικά, αλλά μετά από τον Μάρτιο διάβαζα 7-9 ώρες την ημέρα».
Διαβάζοντας, λοιπόν, συστηματικά, ο Ευαγγελινός κατάφερε να γράψει 18,8 στο Μάθημα της Έκθεσης, 19 στην Βιολογία, 20 στη Φυσική και 19,8 στη Χημεία.
Ο Ευαγγελινός Μιχελής είναι από τα Δενδρίνατα Πυλάρου της Κεφαλονιάς και είναι ο μεγαλύτερος από τα συνολικά 8 αδέλφια της οικογένειας.
Οσο για το πως θα περάσει το καλοκαίρι του, ο ίδιος ανέφερε πως δεν θα κάνει διακοπές, αλλά θα εργαστεί σε ρεσεψιόν τουριστικής επιχείρησης.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου