Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία (ΓΕΛ)

Σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2022, και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)

στα Μαθηματικά (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ) και στη Βιολογία (Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ).

Δείτε εδώ τα θέματα που έθεσαν στα Αρχαία Ελληνικά

Δείτε εδώ τα θέματα που έθεσαν στα Μαθηματικά

Δείτε εδώ τα θέματα που έθεσαν στη Βιολογία

Σύμφωνα με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών ως προς το διδαγμένο κείμενο θεωρούνται πρωτότυπα και αρκετά κατανοητά, ως προς το αδίδακτο κείμενο όμως, ήταν απαιτητικά για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Σχετικά με τα Μαθηματικά, το Α θέμα που ως γνωστόν είναι θεωρία δεν ήταν δύσκολο και οι ερωτήσεις Σ-1 ήταν αρκετά απλές. Το Β θέμα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές ήταν αρκετά πιο δύσκολο. Το Γ θέμα ήταν αρκετά εύκολο με εξαίρεση το υποερώτημα Γ4. Το Δ θέμα θα το χωρίσουμε σε δυο υποκατηγορίες τα υποερωτήματα Δ1 και Δ2 ήταν αρκετά εύκολα σε αντίθεση με τα δυο τελευταία υποερωτηματα που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά.

Για τη Βιολογία, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σημειώνει ότι τα σημερινά θέματα στη Βιολογία κρίνονται βατά, χωρίς ασάφειες και καλύπτουν όλο το εύρος της ύλης. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει το θέμα Γ και το υποερώτημα Δ3. Τα θέματα δεν αναμένεται να δυσκολέψουν τους καλά προετοιμασμένους υποψήφιους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου