Friday, 29 March, 2024

Παράσταση η δολοφονία της Κικής Κούσογλου από τον σύντροφό της

Παράσταση η δολοφονία της Κικής Κούσογλου από τον σύντροφό της.

Έγινε παράσταση η δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα το 2005, όταν η Κική Κούσογλου βρήκε τραγικό θάνατο στη Βέροια από το χέρι του συντρόφου της.

Για την παράσταση μίλησε στην εκπομπή Το Πρωϊνό, η μητέρα της Κικής Κούσογλου, Δήμητρα Κούσογλου.

«Κάθε φορά που ακούμε κάτι, ταραζόμαστε, κλονιζόμαστε, έρχονται στην μνήμη μας τα πάντα. Όχι δεν θα πήγαινα να δω την συγκεκριμένη παράσταση, γιατί δεν θα μπορούσα να την δω. Δεν είναι κάτι το ευχάριστο. Με στενοχωρεί, με πονάει η καρδιά μου όταν το ακούω. Δεν θέλω. Αν με ρωτούσαν, δεν θα ήθελα να γίνει, αλλά δυστυχώς δεν μας ρωτάει κανένας, κάνουν ό,τι θέλουν. Εγώ δεν θα ήθελα καν να ασχοληθεί με το παιδί μου. Θα πεις, ίσως δεν πει το όνομα, αλλά δεν θα ήθελα καθόλου να ασχοληθεί με την υπόθεσή μας. Πάρα πολύ με πονάει» είπε αρχικά η χαροκαμένη μάνα που πενθεί 20 χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού της.

Αναφέρθηκε και στην αποφυλάκιση του δολοφόνου της Κικής: «Μα δεν είναι δυνατόν. Είναι δυνατόν; Πώς να αντέξεις να πας να το δεις; Γιατί έρχονται όλες οι μνήμες του παιδιού σου. Μάθαμε κιόλας ότι έχει βγει έξω αυτός ο άνθρωπος. Κάθε μέρα, κάθε μέρα ακούω αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δηλαδή δεν μπορεί αυτός ο νόμος ν’ αλλάξει; Για ποιον λόγο να τον βάζουν στην φυλακή και να τον βγάζουν; Έναν άνθρωπο που αφαιρεί την ζωή ενός παιδιού. Για ποιον λόγο τον βάζεις φυλακή και μετά από λίγα χρόνια τον βγάζεις; Εγώ σαν μάνα δεν θα ήθελα ποτέ να τον σκοτώσουν, ποτέ. Αλλά να τον αφήσουν μέσα στην φυλακή, εκεί να πεθάνει. Να μην του αφαιρέσουν την ζωή, αλλά να πεθάνει εκεί μέσα. Όταν λες ισόβια… όχι ισόβια και μετά από 10 χρόνια να είναι έξω. Εμάς είχε καταδικαστεί ισόβια και αυτός στα 16 χρόνια βγήκε έξω. Θα είχε δικαιωθεί το παιδί μου, αν τον άφηναν στην φυλακή μέσα, εκεί να πεθάνει».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου