Wednesday, 24 April, 2024

Πατέρας Κ. Στεφανίδη: Συγχαρητήρια στον Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος. Η απάντηση του Περιφερειάρχη

Πατέρας Κ. Στεφανίδη για την φωτιά στην Πεντέλη: Συγχαρητήρια στον Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος. Η απάντηση του Περιφερειάρχη

Κατερίνα Στεφανίδη: Όσα είπε για τη φωτιά στην Παλλήνη και η απάντησή της σε χρήστη του twitter

H ολυμπιονίκης του επί κοντώ με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η οικογένεια της και «έβγαλε το καπέλο» στον πατέρα της.

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον, ωστόσο το μυαλό της βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην οικογένειά της που πάλεψε με τη φωτιά στην Παλλήνη.

Από την πύρινη λαίλαπα γλίτωσε κυριολεκτικά στο “παρά ένα” το πατρικό σπίτι της Ολυμπιονίκη στην Παλλήνη. Ωστόσο, προέκυψε κόντρα της οικογένειας με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η οποία έχει και κομματικό υπόβαθρο. Αρχικά, η μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη, το πρωί της Τετάρτης έκανε μία σειρά από δραματικές αναρτήσεις, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “καιγόμαστε”, κάνοντας γνωστό πως έβλεπε από την τηλεόραση το σπίτι της να τυλίγεται από τις φλόγες.

Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, είπε πως βρίσκονται σε σοκ, ενώ το σπίτι τους τελικά σώθηκε.

Η ανάρτηση της Στεφανίδη

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», έγραψε η Κατερίνα. Ωστόσο, ένας χρήστης του twitter έσπευσε να την ειρωνευτεί γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ναι… ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε… Δεν Ντρέπεσαι λίγο, αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε «Όλη η Οικογένεια» Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…».

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Ο πατέρας της πρωταθλήτριας του στίβου από την άλλη, κατηγόρησε ευθέως τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, καταλογίζοντάς του ευθύνες για τη διαχείριση της πυρκαγιάς. “Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα. Και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που έκανε είναι να βγάζει φωτογραφίες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανίδης, μιλώντας στον Alpha.

Από την πλευρά της η αθλήτρια έγραψε στο Twitter: “Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα… Μάλιστα η «χρυσή» Ολυμπιονίκης απάντησε σε σχόλιο χρήστη που την ρώτησε αν κάηκε τελικά το σπίτι της, και πως είναι δυνατόν να το… έσωσε ο πατέρας της “με το νεροπίστολο”; με τη Στεφανίδη να του δίνει την απάντηση: «Γελάει ο μεγαλόψυχος. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν κάηκε πολιτικοποιημένο γουρούνι».

Η απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε εναντίον του ο Γιώργος Στεφανίδης

Αναλυτικά ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

“Είναι πολύ λυπηρό, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά χρώματα, να με κατηγορεί και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την πυρκαγιά στην Παλλήνη.

Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει. Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωη Βαρέλη-Στεφανιδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττικη. Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική. Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε τη φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε. Καλό θα ήταν και εσείς όπως όλοι στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε ” ως πολιτικά εξαπτέρυγα” κρίσιμες στιγμές για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου