Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πισπιρίγκου: Της πήγαν και εσωτερική κεραία για να βλέπει tv!

Το πρώτο επισκεπτήριο από συγγενικά της πρόσωπα δέχτηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς το κατώφλι του σωφρονιστικού ιδρύματος πέρασε η μητέρα της μαζί με την αδερφή της και τον πατριό της.

Μαζί τους ήταν και οι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου που φέρεται να δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνας, χορηγώντας της υπερβολική δόση κεταμίνης. Κατά την είσοδο τους στις φυλακές η μητέρα της κρατούσε μια μαύρη σακούλα, ο πατριός ένα σακ βουαγιάζ και η αδερφή της μια εσωτερική κεραία τηλεόρασης. Εκτός από τα ρούχα και είδη ανάγκης οι δικοί της άνθρωποι θα της δώσουν χρήματα, αλλά και τηλεκάρτες για να επικοινωνεί μαζί τους, αλλά και με τους δικηγόρους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν συναντήθηκαν όλοι μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Πρώτα μίλησε με τους συγγενείς της και έπειτα με τους δικηγόρους της, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί και το αίτημα για την αποφυλάκιση της. Η μητέρα της, η αδερφή της και ο πατριός τη έμειναν για περισσότερο από μια ώρα, και κατά την αποχώρηση τους από τις φυλακές του Κορυδαλλού δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διανύει την τέταρτη ημέρα ως κρατούμενη σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλών, κάτω από αυξημένα μέτρα εποπτείας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι προς το παρόν συνεργάσιμη και δεν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη συμπεριφορά της ή με υπερβολικά αίτημα της.

Newsit.gr – Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου