Thursday, 25 April, 2024

Πλεύρης: Διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού στο σπίτι του. «Στοχοποιούν την οικογένεια μου»

Σε καταγγελία ότι «στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις» προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος -σε tweet του

αποκάλυψε ότι έξω από την οικία του, όπου βρίσκεται η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του, εξελίσσεται διαδήλωση από ‘αντιεμβολιαστές’, όπως τους χαρακτήρισε! Τους υγειονομικούς που τους άφησε χωρίς δουλειά! και μάλιστα ζητεί από τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει το περιστατικό!

Το tweet Πλεύρη: «Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και «Διαδηλώνουν» εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο».

Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και «Διαδηλώνουν» εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο

– Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) June 27, 2022

«Θα γίνουμε ο εφιάλτης του κάθε υπουργού»

Σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλονται σε βίντεο που ανέβασαν κάποιοι εκ των διοργανωτών της διαδήλωσης, οι συμμετέχοντες φαίνονται να πορεύονται σε δρόμο συνοικίας και να φωνάζουν «θα γίνουμε ο εφιάλτης του κάθε υπουργού», «πάρτε πίσω τις αναστολές».

«Η αύξηση των κρουσμάτων ήταν κάτι αναμενόμενο. Είναι ένα κύμα που υπάρχει σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε από τις τελευταίες χώρες που πήραμε μια σειρά από μέτρα και αυτή είναι απάντηση σε όσους λένε ότι καταργούμε μέτρα ή αναστέλλουμε μέτρα λόγω του τουρισμού. Το νέο μοντέλο είναι αυτό της συνύπαρξης με τον ιό και των πιο στοχευμένων μέτρων, κυρίως για τους ευάλωτους συμπολίτες», ανέφερε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ολοκληρώνοντας την συζήτηση στην Επιτροπή, του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας» σχετικά με την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου