Thursday, 28 March, 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Έπεσε το ταβάνι στο Ιπποκρατειο – Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αφού όπως καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ έπεσε το ταβάνι

Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία στα Δημόσια Νοσοκομείο το περιστατικό συνέβη πριν από τις επτά το πρωί στο γραφείο πληροφορικής του νοσοκομείου το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί η Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου επιλήφθηκε του ζητήματος. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η τελευταία ανακαίνιση είχε γίνει πριν από περίπου 20 χρόνια.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, “στις 7 το πρωί πήγαν τρεις υπάλληλοι που εργάζονται στο γραφείο τους, στο τμήμα πληροφορικής στο “Ιπποκράτειο” Νοσοκομείο και διαπίστωσαν ότι όλη η οροφή είχε καταρρεύσει”.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε πως: “από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό καθώς αντίστοιχο περιστατικό υπήρξε πριν από λίγες μέρες στη Βέροια, στο Κιλκίς, στη Νίκαια”.
Ο κ. Γιαννάκος ανέφερε ότι “οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων αγγίζουν το ένα δις ευρώ, δεν υπάρχουν χρήματα για συντηρήσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις των νοσοκομείων, υπάρχει υγρασία και τα φαινομένα επαναλαμβάνονται”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου