Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ποιοί μένουν εκτός της νέας Βουλής

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και ενώ η καταμέτρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, δείτε ποιοί μένουν εκτός της νέας Βουλής, αλλά και ποιοί επιστρέφουν.

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και ενώ η καταμέτρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, μία πρώτη εικόνα για το ποιοί μένουν εκτός της νέας Βουλής, αλλά και ποιοί επιστρέφουν.

Στην Α’ Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ -με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα- φαίνεται να χάνει μια έδρα με τον Χριστόφορο Βερναδάκη να μένει εκτός.

Σταθερές τις έδρες τους διατηρούν τα υπόλοιπα κόμματα ενώ η μια έδρα του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει στην Ένωση Κεντρώων (Μάριος Γεωργιάδης).

Από την Α Αθήνας εκτός της νέας Βουλής μένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς η ΛΑΕ δεν φαίνεται να περνά το κατώφλι της Βουλής, καθώς αναμένεται να μην ξεπεράσει το 2,88-2,89%.

Στην Β’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ διατηρούν τις έδρες που απέκτησαν και τον περασμένο Ιανουάριο ενώ το Ποτάμι χάνει 2 έδρες: Γιώργος Αμυράς και Αντιγόνη Λυμπεράκη μένουν εκτός.

Από την Β’ Αθήνας μένουν εκτός οι Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ήσυχος της ΛΑ.Ε

Δύο έδρες παίρνει η Ένωση Κεντρώων (Βασίλης Λεβέντης και Γιώργος Καρράς).

Στην Β’ Πειραιά η μόνη αλλαγή που εμφανίζεται προς το παρόν είναι η απώλεια μιας έδρας για την Χρυσή Αυγή (Γιάννης Λαγός) που πάει στην Ένωση Κεντρώων (Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου).

Στο υπόλοιπο Αττικής μια έδρα χάνει η ΝΔ (Θανάσης Μπούρας) που πάει στην Ε.Κ. (Δημήτρης Καβαδέλλας).

Στην Α’ Θεσσαλονίκης ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει απώλεια μιας έδρας (Κυριακή Τεκτονίδου) που πάει στην Ε.Κ. (Βασίλης Λεβέντης). Στη Β’ Θεσσαλονίκης ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μια έδρα (από 2 σε 3) με την Ευγενία Αγοραστούδη να μπαίνει -για την ώρα- στη Βουλή.

Μια έδρα παίρνει και η Ε.Κ (Αριστείδης Φωκάς), ενώ από μια έδρα χάνουν Χ.Α. (Φώτης Γραικός) και ΠΑΣΟΚ (Γιώργος Αρβανιτίδης).

Στην Αργολίδα η Χ.Α. φαίνεται να χάνει την έδρα που πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ (Γιάννης Μανιάτης).

Στην Αχαΐα η ΧΑ χάνει την έδρα (Μιχάλης Αρβανίτης) που την παίρνει το ΠΑΣΟΚ (Φώφη Γεννηματά). Στην ίδια περιφέρεια έθεσε υποψηφιότητα ο Κώστας Λαπαβίτσας με τους ΛΑΕ που μένουν εκτός βουλής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου