Thursday, 25 April, 2024

Πολίχνη: Προφυλακιστέος ο 49χρονος που κατακρεούργησε τη 48χρονη σύζυγό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος που κατηγορείται ότι κατακρεούργησε τη 48χρονη σύζυγό του με κυνηγετικό μαχαίρι στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης

μετά την απολογία του στον 6ο Τακτικό Ανακριτή. Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία μετά το φονικό, ομολογώντας τη στυγερή γυναικοκτονία.
Κατά την ολιγόλεπτη απολογία του, ο 49χρονος φέρεται να επανέλαβε στον 6ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης όσα είχε πει προανακριτικά, ότι δηλαδή πίστευε πως η σύζυγός του τον απατούσε. Ωστόσο, ο ίδιος πρόσθεσε πως την ώρα της γυναικοκτονίας δεν ήξερε τι έκανε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος, λόγω και του ιστορικού νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές, υποβλήθηκε μετά τη σύλληψή του σε ψυχιατρική εξέταση, από την οποία όμως δεν προέκυψε να έχει το ακαταλόγιστο.
Έτσι, ασκήθηκε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 23 μαχαιριές σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και άκρα, ενώ φαίνεται πως πάλεψε για τη ζωή της καθώς εντοπίστηκαν αμυντικά τραύματα στα χέρια της. Μάλιστα, ο θείος της 48χρονης αποκάλυψε στο newsit.gr πως τη σκότωσε όταν το παιδί είχε φύγει από το σπίτι.
Τη δολοφονία είχε αποκαλύψει ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, όταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου παραδόθηκε. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του στην Πολίχνη, όπου εντόπισαν τη νεκρή γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος, στην κρεβατοκάμαρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου