Tuesday, 23 April, 2024

Πολυτεχνείο: Έκαψαν και τα στεφάνια από την επέτειο – Σκίζουν και καίνε ελληνικές σημαίες (vid)

Στο ίδιο έργο θεατές κάθε χρόνο – Οργή για αυτούς που βεβηλώνουν το Ιερό σύμβολο του Έθνους

Η 43η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου γιορτάζεται και φέτος με τον καθιερωμένο τρόπο. Το Πολυτεχνείο άνοιξε το πρωί και έκλεισε το μεσημέρι προκειμένου να γίνει η καθιερωμένη πορεία στην αμερικανική πρεσβεία. Όλο το κέντρο σήμερα θα είναι και πάλι απαγορευτικό, ενώ πολλοί σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί.

Η καθιερωμένη πορεία των φοιτητών της ΠΑΣΠ, με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα, πριν ξεκινήσει και η “μεγάλη” πορεία, η οποία έφτασε στην αμερικάνικη Πρεσβεία λίγο πριν τις 18:30 το απόγευμα.

Τα απρόοπτα, ωστόσο, δεν άργησαν. Ένταση στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Μπόταση, στα Εξάρχεια, όπου άγνωστοι ανέβηκαν σε μία ταράτσα και έριξαν μολότοφ, ενώ οδοφράγματα έχουν στηθεί στα γύρω στενά.

Για αυτό το… πανί κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους. Πάνω σε αυτό το… πανί έχει χυθεί αίμα Ελλήνων και για αυτό το… πανί οι Έλληνες έχουν δώσει μάχες για την υπεράσπισή του. Και όμως! Κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες της ίδιας εξοργιστικής, θλιβερής και ντροπιαστικής εικόνας.

Κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται «επαναστάτες» σκίζουν, ποδοπατούν και καίνε την ελληνική σημαία. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Πολυτεχνείο, ομάδα νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έσκισαν την ελληνική σημαία και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά. Έτσι προφανώς κάνουν την επανάστασή τους… Μόνο θλίψη και οργή!

newsbomb.gr – newsit.gr

Πολυτεχνείο: Έκαψαν και τα στεφάνια από την επέτειο – Καταδρομικές επιθέσεις από τους κουκουλοφόρους

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου