Wednesday, 17 April, 2024

Πολυτεχνείο: Το ΚΚΕ αψήφησε την απαγόρευση και έκανε πορεία έξω από την αμερικανική πρεσβεία

Το ΚΚΕ αψήφησε τα μέτρα και την απαγόρευση για συναθροίσεις ανήμερα του Πολυτεχνείου και περίπου 200 άτομα, παρουσία και του Δημήτρη Κουτσούμπα

πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ωστόσο προχώρησαν μόνο σε συστάσεις και σε αυστηρή παρακολούθηση όσων συμμετείχαν στην πορεία. Μάλιστα ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνομιλία που είχε με τον επικεφαλής της Αστυνομίας που ήταν στο σημείο, είπε πως οι διαδηλωτές θα τηρήσουν τα μέτρα και θα αποχωρήσουν.Η πορεία του ΚΚΕ κράτησε περίπου 30 λεπτά, με τους διαδηλωτές να διαλύονται στη συνέχεια στα στενά κοντά στο Χίλτον. Σημειώνεται πως οι διαδηλωτές έφτασαν μεμονομένα στο σημείο χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν έξω από την πρεσβεία, καθώς υπήρχαν κλούβες της ΕΛ.ΑΣ..
Οι διαδηλωτές του ΚΚΕ κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ΕΛ.ΑΣ., καθώς έφτασαν μεμονωμένα στο σημείο τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό, φορώντας μάσκες και διατηρώντας όσο ήταν δυνατόν αποστάσεις και στη συνέχεια σχημάτισαν ένα μικρό μπλοκ και έναν έκαναν μία μικρή πορεία.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου